μη νομίζεις ότι εσύ εγώ και ο μέσος χρήστης του κινητού θα καταλάβει διαφορά πάντως. Μόνο σε κανένα απαιτητικό πολύ παιχνίδι ΜΠΟΡΕΙ να καταλάβεις Κάτι. Μπορεί.
Καλησπέρα σε όλους,
Με αυτη τη ρομ για να παω στην aroma τη φλασαρω μεσω twrp με wipes cache+dalvik+data ή χωρίς data?
.
Και επίσης για σε παω σε stable την διαδικασία ακολουθω?
Την άρωμα μπορείς να την περάσεις με τα 2 wipe χωρίς data, αλλά αν δεις ότι το κινητό για κάποιο λόγο δεν δουλεύει σωστά θα την ξανά περάσεις και θα κάνεις και τα data. Από developer σε stable κάνεις και τα 3 wipe
Redmi N3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
@DevoRage τον αρχικό οδηγό σου τον έστειλα για να σε βοηθήσει στην αίτηση. Από εκεί και πέρα το επόμενο βήμα είναι να περάσεις την TWRP όπως σου είπε και η Κυρία Ειρήνη , και να ρίξεις χύμα μέσα την XTRV για να φλασάρεις.
@DevoRage τον αρχικό οδηγό σου τον έστειλα για να σε βοηθήσει στην αίτηση. Από εκεί και πέρα το επόμενο βήμα είναι να περάσεις την TWRP όπως σου είπε και η Κυρία Ειρήνη , και να ρίξεις χύμα μέσα την XTRV για να φλασάρεις.
Ευχαριστώ μια ακόμη φορά για τη βοήθεια παιδιά. Μια ερώτηση SOS μιας και το κάνω τώρα live αφού το πρωί τσίμπησα το permission για unlock. Είμαι στο βήμα της εικόνας που έβαλα ως συννημένο. Αν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση (δλδ κάπως σαν εργοστασιακές ρυθμισεις) θα πρέπει να επιλέξω και κάτι μπόνους στο Wipe ή μόνο αυτά που λέει ο οδηγός;
Θα ήθελα να μου πείτε πια ρομ ως τώρα έχει δείξει τα λιγότερα προβλήματα καιβασικότερα πια έχει την μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας για KENZO και HENNESSY?
Δεν με ενδιαφέρει πια έκδοση θα είναι . Απλά έχω κουραστεί λιγάκι με τον εθισμόπου έχω να αλλάζω συνέχεια ρομ και θέλω κάτι σταθερό προς το παρόν. Πείτε μου εσείςγιατί έχετε μεγαλύτερη γνώση στατιστικά στο θέμα.
Ευχαριστώ όπως Πάντα.
Καλημέρα σε όλο το team. Τελικά χθες αν εξαιρέσω ότι μπέρδεψα την εσωτερική μνήμη με την sd card και έκανα backup την τελευταία (πάνε φωτογραφίες ) πέρασε μια χαρά η aroma. Ολα καλα κι όλα ωραία αλλά είναι λογικό που τρώει μπαταρία διαολεμένα; Να πω ότι με την προηγούμενη global 1% της μπαταρίας έπεφτε μετά από αρκετή ώρα, σε αντίθεση με τώρα.
Έκανα κάτι στραβά;