@Lefteris Zervakis έχουν ανασταλεί οι rom ως τον Αύγουστο, αλλά μπορείς να περάσεις dev από Stable που είσαι για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα, δοκίμασες να κάνεις κανένα factory reset ?? Να κρατήσεις όμως αντίγραφα πρώτα.
α τοσο συντομα..
ναι ειναι μια λυση αυτη που λες αν και εχω να ασχοληθω με εγκατασταση ρομ απο εποχη (htc desire 2.3 android) η να κανω χαρντ ριζετ..
θενκς παντως
εδιτ : απντειτ
ανοιξα το καπακι και εβαλα λιγο αλουμινοχαρτο πανω δεξια.. ενισχυθηκε το σημα αρκετα ! λογικα και σε καποιον που δεν εχει προβλημα θα βοηθαει !
@ecsalos Ανοίγεις την εφαρμογή κλήσεων και πατάς κάτω αριστερά το Ξ. Στις ρυθμίσεις που ανοίγουν επιλέγεις Incoming call settings και εκεί απενεργοποιείς το διακόπτη Increasing ringtone volume.
Του εκανα και μινι επεμβαση σημερα.
Δε δουλευε καλα το power button τους τελευταιους μηνες.
Αλλοτε δε πατιοταν,αλλοτε διπλοπατιοταν μονο του.
Το παρατεταμενο πατημα για το power menu δε δουλευε για κανενα λογο.
Οποτε εγινε παραγγελια ανταλλακτικο volume+power buttons με το εξωπραγματικο κοστος του 1,5Ε και εγινε η αλλαγη σε 10 λεπτα.
Πλεον νιωθει επιτελους.
Εχθές μου ήρθε ενημέρωση για την 8.5.1.0 και δεν την έκανα, σήμερα πήγα να τη κάνω και δεν το έβγαζε ο updater και πάτησα στις 3 τελίτσες και download update, το κατεβασε και έκανε decrypting μετα έκανα επανεκκίνηση όπως μου ζήτησε και το αφίσα χωρίς να δω τι έκανε το κινητό γτ ήμουν απασχολημένος, όταν το είδα έγραφε ότι ενημερώθηκε και μου έβγαλε την ίδια rom που είχε. Απο οτι έχω διαβάσει στο φόρουμ μας το έχουν πάθει κα άλλοι, όποιος το έχει πάθει και βρήκε τι λύση ασ το πει και σε μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτό που βλέπω στη φώτο είναι ότι δεν έγινε σωστά το fr. Το ίδιο έκανε και μένα όταν από την 7.6.10 γύρισα στην 7.5.25. Κάνε τα wipe dalvik Cache, Cache, data και κοίτα αν βγάζει κόκκινα γραμματα
Redmi n3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης