Εάν δεν πάρετε/πάρουμε (την έχω και εγώ ) θα είναι μεγάλο ατόπημα από την xiaomi για την συγκεκριμένη συσκευή με τέτοιες πωλήσεις και θα έχει αρνητικό αντίκτυπο Χρήστο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιο ωραιο θα είναι να υπάρχει η δυνατότητα να χωρίσει η οθόνη στα 2 και να κανεις multi tasking 2 εφαρμογες. Πχ youtube Και μηνυματα. Καπου διαβασα οτι δεν αναφέρεται η Xiaomi για το κινητο μας για το Android 7.0
Το πιο ωραιο θα είναι να υπάρχει η δυνατότητα να χωρίσει η οθόνη στα 2 και να κανεις multi tasking 2 εφαρμογες. Πχ youtube Και μηνυματα. Καπου διαβασα οτι δεν αναφέρεται η Xiaomi για το κινητο μας για το Android 7.0
Τo multi tasking αφορά το νέο Ui interface δηλαδή της miui 9
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεί δοκιμάζεις τι φταίει..
Φορτίζεις ανοιχτό-κλειστό και βλέπεις αν έχει μεγάλη διαφορά.
Αν όχι τότε πας δοκιμαστικά σε πλακέτα
Εγω βέβαια τυχαίνει να έχω ανταλλακτικά και να "δοκιμάζω...."
Απο χθες παρατήρησα ότι μόλις φτάνει κάπου στο 40% φόρτιση, αποσυνδέεται από τον φορτιστή κ σταματά να φορτίζει.
Βγάζω κ ξαναβάζω τον φορτιστή, φορτίζει για κάνα 5λεπτο κ μετά ξανασταματαει.
Έχω να δω φορτισμένο το κινητό με πάνω 50-52% καμιά βδομάδα
πριν απο 6+ μηνες περιπου ειχα παραγγειλει σε μια φιλη το ΚΕΝΖΟ και της εβαλα την GLOBAL OFFICIAL STABLE ROM, για να μην ασχολουμαι εγω με Updates. απο τοτε ολα δουλευουν ρολοι. δεν εχει προβληματα, κολληματα, ολα πανε σφαιρα, για την απλη χρηση που κανει.
πριν 2 μερες με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι το κινητο καποιες στιγμες, ζεσταθηκε πολυ. την ρωτησα, επειδη αυτο συνεπεσε τις μερες του καυσωνα, μηπως το ειχε στον ηλιο.. και μου ειπε οτι στην παραλια, "μπορει να το ειδε λιγο ο ηλιος"... οποτε καταλαβα.... οτι εκανε ηλιοθεραπεια και το κινητο.....!!!!!!
της ειπα λοιπον οτι με 80β στον ηλιο, τι περιμενε...? αλλα μετα μου ειπε οτι συνεβη και στο σπιτι κατα την διαρκεια φορτισης. αυτο λιγο με υποψιασε, μπορω να πω. αν και δεν εχω ακουσει τεοια θεματα. γι αυτο ειπα να κανω μια ερωτηση εδω....!!