Ειναι μεγαλη η θερμοκρασία γενικά και γι αυτό βλέπει υπερθέρμανση...
Ειναι λογικό να ζεσταίνεται η πλάτη του καλοκαίρι ... και κυρίως στην φόρτιση.
Να ρωτήσεις αν πετάει κάποιο μήνυμα για υπερθέρμανση..
Ειναι μεγαλη η θερμοκρασία γενικά και γι αυτό βλέπει υπερθέρμανση...
Ειναι λογικό να ζεσταίνεται η πλάτη του καλοκαίρι ... και κυρίως στην φόρτιση.
Να ρωτήσεις αν πετάει κάποιο μήνυμα για υπερθέρμανση..
τωρα που το λες, κατι μου ειπε και για μια ειδοποιηση για υψηλη θερμοκρασια..
μου ειπε συγκεκριμενα οτι εβγαλε ειδοποιηση, οτι προσοχη η θερμοκρασια εχει φτασει στα υψηλα επιπεδα των 45β....!!! καπως ετσι... αν σε βοηθαει αυτο..!!
Αν δεν ειναι καθημερινο μην το σκέφτεσαι και πολύ.
Ζέστη έχει, μεταλλικό κινητό ειναι.
Η θερμοκρασία ειδοποίησης υψηλης θερμοκρασίας απ ότι θυμάμαι και στο κενζο ειναι κοντα στα 45 (εξωτερική θεμροκρασία αυτες τις μέρες) οπότε μην ανησυχείς...
Αν γινει ενοχλητικό τότε θα πας σε factory reset γιατί πιθανόν να έχει φορτώσει το κινητό απο χρήση fb-messenger ...
ναι.. κι εγω αυτο φανταστηκα. οτι η ρυθμιση ειδοποιησης θα ειναι καπου εκει στα 45, για να της βγαλει την ειδοποιηση. και αφου εκεινες τις μερες ειχε 45 υπο σκια.... φυσικο και να θερμανθηκε, και να εβγαλε την ειδοποιηση, αφου ηταν στα ορια...!
Πιστεύω οτι σε όλους ζεστάνετε το κινητό όταν το φορτίζουμε, αμα η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι 45β λογικό είναι να βγάλει ειδοποίηση γτ δεν έχει ψυγείο για να ψύχεται . Νομίζω πως μπορεί να αλλάξει η ειδοποίηση τις θερμοκρασίας σε οτι θερμοκρασία το θέλεις.
Καλησπερα, ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα πριν καποιους μηνες (δεν θυμαμαι ακριβως). Μπηκα σημερα στο mi unlock και μετα το μηνυμα "checking if your account has permissions" με πεταξε εδω.. Αυτο σημαινει οτι προχωραω κανονικα?