Ρε παιδιά κατεβασα τη νεα εκδοση 1.3.3 του θεματος DFM, την εκανα "Εισαγωγή" και οταν κανω "Εφαρμογη" μου απαντα "Τα θεματα απο τριτους δεν ειναι συμβατα." WTF!
Εχω εγκατεστημενη την 1.2.8 και δουλευει μια χαρα. Global Dev 7.6.29
Όταν έχω κλήση ανοίγω μιλάω μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί ! πατάω power ανοίγει η οθόνη με χίλια ζόρια και κλείνω την γραμμή ξέρει κάποιος κάτι ??
Όταν έχω κλήση ανοίγω μιλάω μαυρίζει η οθόνη και δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί ! πατάω power ανοίγει η οθόνη με χίλια ζόρια και κλείνω την γραμμή ξέρει κάποιος κάτι ??
Τα πολλαπλά ποστ για το ίδιο θέμα-ερώτηση θεωρούνται σπαμ και απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ !
Έχει δοθεί ήδη απάντηση στο άλλο θέμα που έκανες την ίδια ερώτηση
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν πατάω το πλήκτρο αρχικής οθόνης δεν με πάει στην πρώτη οθόνη αλλά σε άλλη. Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Επίσης όταν η οθόνη είναι κλειστή και κανείς παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου αρχικής οθόνης ανάβει ο φακός. Αυτό σταμάτησε να δουλεύει. Βοήθεια;
Τα πολλαπλά ποστ για το ίδιο θέμα-ερώτηση θεωρούνται σπαμ και απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ !
Έχει δοθεί ήδη απάντηση στο άλλο θέμα που έκανες την ίδια ερώτηση
εχεις δικιο και συγνώμη αλλα δεν μπορούσα να το σβήσω απο το αλλο ποστ !! διότι αυτη ειναι η συσκευή μου και οχι η αλλη με τον τρόπο που με υπεδειξες μου βγαζει μυνημα λαθους
Πρώτα απο ολλα σε ευχαριστώ ! τα εκανα λίγο χάλια συγνώμη για τα δυο ποστ αλλα εχω το KENZO !! στο τηλέφωνο βγάζει το μήνυμα. ηθελα να σβήσω αυτο το ποστ αλλα δεν ηξερα πως για αυτο τα δυο ποστ
Πρώτα απο ολλα σε ευχαριστώ ! τα εκανα λίγο χάλια συγνώμη για τα δυο ποστ αλλα εχω το KENZO !! στο τηλέφωνο βγάζει το μήνυμα. ηθελα να σβήσω αυτο το ποστ αλλα δεν ηξερα πως για αυτο τα δυο ποστ
Συνεχίζουμε εδώ...πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > πάτα 5-6 φορές στο kernel version ώστε να μπεις στα τεστ.
Βρες τον proximity και κάνε το τεστ...καλό θα είναι να μην πηγαίνεις την παλάμη μέχρι κάτω στο κινητό, αλλά να αφήνεις ένα κενό περίπου 2 δάχτυλα...όσο χρειάζεται δηλαδή για να πιάσει ο αισθητήρας ότι κάτι πλησιάζει