Τελικά δεν χρειάστηκε να το γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Απλά πήγα στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησα όλα τα κλειδώματα που είχα. Μετά έβαλα νέο μοτίβο και στο κρυφό άλμπουμ δέχτηκε το νέο μοτίβο
Όταν απενεργοποιείς τα κλειδώματα δεν σου ζητάει να βάλεις το παλιό μοτίβο;
Όχι, κωδικό πιν μου ζήτησε..... ευτυχώς τον θυμόμουν αυτόν
μοιπος χρειαζετε να δηλωσω την δευτερη συσκευη? γινεται κατι τετοιο ? Παντος απο ελεγχο που εκανα ειναι ξεκλειδωτο.
ξαναπερασα μεσα απο pc το twrp και ξαναδοκιμαζω .
Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο γιατί δεν έχω διαβάσει όλη την συζήτηση αλλά εγώ έχω το ίδιο λογαριασμό σε τρεις ταυτόχρονα συσκευές και δεν έχω κανένα πρόβλημα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερα πηρα και ενα note 3 pro ακομα για τον γιο μου. Ειχε TWRP το αλλαξα με το καινουργιο και προσπαθω να βαλω την ΑΡΩΜΑ . Καθε φορα μπενει αλλα δουλευουν οι ρυθμισεις. μου βγαζει μηνημα (send bug report to Mi for analysis? Thiw report may contain personally identiifiable information. your report will be used to help fix this bug and will never be shared in any commercial contex. ) επισης παρολο που βλεπει τον λογαριασμο μου δεν τον ξεκλειδωνει.
πω πω...εχω μεινει πολυ πισω....
Υπαρχει αρωμα για το kenzo????
Ειμαι με stable xtrv beta1 8.2.1.0.
Για δωστε καμια συμβουλη....
Καλημέρα σε όλους!
Έχω το κινητό με dev Miui8 6.8.18 7.6.10 και τον τελευταίο καιρό έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις, ενώ πριν κάθε εβδομάδα με 10 μέρες έπαιρνε.
Το έχει και άλλος αυτό το θέμα?