Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο αναστολή όλων των rom.
MIUI China ROM:
1) MIUI 8 China ROM closed alpha / beta test for all devices suspended from MIUI 7.7.21.
2) MIUI 8 China DeveloperROM public release for all devices suspended from MIUI 7.7.21.
3) MIUI 9 China ROM closed alpha / beta test for Mi 6 and Redmi Note 4X Qualcomm officially starts from 7.7.27. MIUI 9 for other devices will start closed test successively. Please stay tuned!
MIUI Global ROM:
1) MIUI 8 Global ROM closed beta test for all devices suspended from MIUI 7.7.21.
2) MIUI 8 Global Beta ROM public release for all devices suspended from MIUI 7.7.21.
3) Please stay tuned in MIUI Global Forum for further info about MIUI 9 Global Beta ROM. We will keep you updated.
Καλησπέρα παιδιά... Εδώ και 2-3 μέρες εχω θεματάκι με το google store. Δεν μπορώ ούτε να κάνω λήψη εφαρμογών ούτε ενημερώσεις αυτών που ηδη έχω. Επισυνάπτω εικόνα πιο κάτω....
Εχω κανει εκκαθάριση cache του Google store, του google framework, εχω κατεβασει apk του store, εχω κανει κατάργηση ενημερωσεων store, αλλά τιποτε απο τα παραπανω δεν βοηθησε. Καμία ιδεα? Εχω 7.7.20 official global dev....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γεια σας , πηρα ενα μεταχειρισμενο κενζο με MIUI GLOBAL 8.5 Σταθερ 8,5,3,0 (MHOMIED) Και θελω να το ξεκλειδωσω εκανα οπως ειναι αιτηση μου εβγαλε μηνημα για 72 ωρεσ αλλα εχουν περασει με το παραπανω . τι να κανω ? Επισης πηγα να βαλω κινεζικη dev και μου βγαζει το μηνημα οτι (you allow to flash the newest developer version puplished by MIUI forun from stable version only) Ti ειναι αυτο?
Το κινητο ηταν ξεκλειδωτο οταν το πηρα αλλα ειχε προβληματα και ετσι αναγκαστικα να το ξανακλειδωσω και να κανω εκ νεου αιτηση σε δικο μου λογαριασμο. Δεν καταλαβα τι να περιμενω, τις 72 ωρες? Να βγει καποια developer china ή να ξανακανω αιτηση ?