Ok μπες στο recovery με volume+ και power μαζί πατημένα και πες μου τι έκδοση λέει επάνω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκα εκεί που μου είπες, αλλα με έβαλε σε μια οθόνη για δοκιμές των αισθητήρων. Εκεί μέσα δεν είδα να έχει αυτό που ζητάς. Και με volume- + power με έβαλε σε οθόνη fastboot..
Έχω μπερδευτεί
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι έκανες λάθος πήγαινε φάκελο εργαλεία μετά αναβάθμιση στις τέλειες πάνω δεξιά και μετά πάτα επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery και πες μου εάν λέει team win
Παιδια θα ήθελα λιγο την βοηθειά σας γιατί εχω κανα 6 μηνο να φλασάρω σε kenzo και φοβάμε μην κάνω κα΄ποιο λαθος.Το κινητό είναι ενός φιλου, είναι με μουφα κινέζικη ρομ με miui 7 και θέλω να περάσω μια official global εαν γινεται χωρις ξεκλείδωμα.Υπάρχει οδηγός???
Κάτι έκανες λάθος πήγαινε φάκελο εργαλεία μετά αναβάθμιση στις τέλειες πάνω δεξιά και μετά πάτα επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery και πες μου εάν λέει team win
Ναι φίλε μου.
TeamWin 3.0-2.1 γράφει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@takisfrag δές λίγο το Kenzo του φίλου @Babis19944 , έχει Lollipop , καλύτερα να αποφύγει την αναβάθμιση μέσω TWRP και να πάει σε fastboot rom μέσω mi flash λύση μετάβασης σε marshmallow.