παιδιά καλησπέρα !!
έχω θέμα με το note 3 prokenzo μου του πέρασα την τελευταία xtrv 8.5.2 stable Όλα πήγαν ρολόι χαριν στους οδηγούς σας!! αλλά αρκετά συχνά το touch τρελαίνεται και πατάει τυχαία η και παγώνει κλείνω οθόνη ανοίγω οθόνη όλα οκ μετά από λίγο πάλι τα ίδια κάνω το τεστ του touch με το φιδάκι και είναι εντάξει το άνοιξα και καθάρισα τις επαφές του touch αλλά πάλι τα ίδια πριν είχα την global stable επίσης μου έκανε νερά αλλά όχι τόσο πολύ.Τι λέτε να φταίει το έχετε ξανασυναντησει αυτό το σφάλμα? να παραγγείλω οθόνη η είναι λογισμικό ?
Ευχαριστώ
Υπαρχει κάποιος τρόπος να τεσταρω την μπαταρια.δλδ να δω αν φταίει η ρομ που πέφτει τόσο γρήγορα ή αν φταίει η μπαταρία γενικά.το κινητό το έχω 1 χρόνο.εχει παρατηρηθεί φθορά μετά από ενα τέτοιο χρονικό διάστημα και σε άλλους?
Καλημερα, κανεις δεν εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα ? createTarFork() process ended with ERROR=255 ,το εχω ποσταρει κανα 2 φορες εδω ,εχω διαβασει απειρες σελιδες στο google χωρις κανεις να εχει βρει την λυση ,καποιος πιο ειδικος σε TWRP recovery? Ευχαριστω
Καλημερα, κανεις δεν εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα ? createTarFork() process ended with ERROR=255 ,το εχω ποσταρει κανα 2 φορες εδω ,εχω διαβασει απειρες σελιδες στο google χωρις κανεις να εχει βρει την λυση ,καποιος πιο ειδικος σε TWRP recovery? Ευχαριστω
@geoanto555 Νομίζω πιο ειδικός από σένα δεν γίνεται!!
Καλημερα παιδια.Στο redmi note 3 pro μου εχω την MIUI 8.3 XTRV 7.5.18.beta η οποια τοσο καιρο δουλευει τελεια.Μετα απο αυτην και θελοντας να βαλω την MΙUI9,τι πρεπει να κανω?Να βαλω καποιαν αλλη ωστε να κανει μετα μονο του update,η να περιμενω να βγει ΜIUI9 για το κινητο μου?