Έβαλα αυτην εδώ τη ROM που έλεγε στον οδηγό. Απλά δεν μπορώ να κάνω unlock τη συσκευή μάλλον επειδή ειναι global stable και όχι developer, σωστά; Να βάλω fastboot dev ROM;
Αναβάθμισε πρώτα μέσα από το σύστημα να πάρει ομαλά την marshmallow, και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις εάν δεν σε αφήσει γύρνα το σε global dev από τον updater και ξεκλειδώνεις.
Βάλε την τελευταία global stablerom και ξανά δοκίμασε. Την κατεβάζεις μέσω του browser και την εγκατάσταση από την εφαρμογή Update.
Αν δεν μπορέσεις πάλι είσαι τυχερός γιατί την Κυριακή 8-10 είναι η φθινοπωρινή συνάντηση φίλων της Θεσσ/κης εδώ λεπτομέρειες 12η Φθινοπωρινή Συνάντηση Κατόχων και Φίλων Xiaomi στη Θεσσαλονίκη παραμάσχαλα και εκεί θα είναι αρκετοί mod και γνωρίζοντες.
Καλημέρα, μετά από 10 περίπου μέρες λειτουργίας με την arwma 7.9.21 όλα δουλεύουν πολύ καλά εκτός από την κατανάλωση της μπαταρίας που είναι πολύ μεγάλη (με ιδια χρήση), και κατά την χρήση του τηλεφώνου αυξημένη θερμοκρασία (ομιλία, σερφαρισμα κ.τ.λ.)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα παντός μου πάει 2 μέρες περίπου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Εχω τον Ιούλιο του 2016 ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro(3/32) με official developer rom και είχα εγκαταστήσει τα ελληνικά με την βοήθεια της ομάδας...δεν έχω κάνει όμως από τότε(15 μήνες τώρα) ούτε μία αναβάθμιση λογισμικού. Εδώ λοιπόν ζητάω την βοήθειά σας. Πρέπει να κάνω; και με ποιο τρόπο...