Καλησπέρα παιδιά. Μόλις άλλαξα SIM και πήγα σε cosmote. Απ ότι θυμάμαι το kenzo δεν υποστηρίζει 4g 800 μπάντα. Θυμάμαι σωστά ή υπάρχει κάποια λύση με κάποια ρύθμιση;
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις άλλαξα SIM και πήγα σε cosmote. Απ ότι θυμάμαι το kenzo δεν υποστηρίζει 4g 800 μπάντα. Θυμάμαι σωστά ή υπάρχει κάποια λύση με κάποια ρύθμιση;
Εγώ στο kenzo δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με την cosmote ούτε με την wind
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τώρα η καλή ερώτηση: Ηοθόνη που μου προτείνετε κοστίζει 46 δολάρια, τι παίζει με το τελωνείο ??
ειναι ρισκο, πριν κανα μηνα μια οθονη 35e δεν περασε τελωνειο .Αν περασει 15+24%φπα
απο aliexpres υπαρχουν και καλες οθονες τι θα σου βγει θα την δεις οταν την βαλεις
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
φιλικά ρωτώντας..., @Aurumnus & @zattara είναι Τοοοόσο μπελαλίδικη αυτή η διαδικασία αναβάθμισης της Stable ώστε να θέλετε να την αποφύγετε και να κάνετε μόνο μία φορά όταν βγεί η 9άρα;;;
Και τώρα η καλή ερώτηση: Ηοθόνη που μου προτείνετε κοστίζει 46 δολάρια, τι παίζει με το τελωνείο ??
ειναι ρισκο, πριν κανα μηνα μια οθονη 35e δεν περασε τελωνειο .Αν περασει 15+24%φπααπο aliexpres υπαρχουν και καλες οθονες τι θα σου βγει θα την δεις οταν την βαλεις
Άμα πάμε στα 55+ € δεν είναι καλύτερα να πάρουμε μια απο΄Ελλάδα και να γλυτώσουμε όλη την ταλαιπορία και το αγχος ???