Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Καλημέρα. Χτες κατάφερα να περάσω μόνη μου την official global stable.., πέρα από κάποιες διαφορές που θέλω ακόμα για να τις συνηθίσω, έχω κάποιες απορίες:
Global Stable: μπορώ να βάλω ελληνικά; το αγγλικό μενού δεν με πειράζει.., αλλά με πειράζει πάρα πολύ το ότι δεν μπορώ να γράφω στα ελληνικά.
Δεν υπάρχει πιο πρόσφατη με το android 7? αυτή που έβαλα εγώ (από τον οδηγό του kenzo για official rom, είχε μόνο μία επιλογή για κάθε είδος ρομ), έχει miui: MIUI Global 8.0|Stable 8.0.6.0(LHOMIDG) και Android: 5.1.1 LMY47V
China Developer: Λέει στον οδηγό., ότι μπορώ μετά να περάσω την ελληνική (που τα σπάει κιόλας), δεν λέει κάτι για google εφαρμογές.
Οπότε αν βάλω αυτήν, δεν θα έχω play store?
Τι να κάνω? Να αλλάξω κάτι σ αυτήν την ρομ? Να βάλω πιο πρόσφατη stable? Να βάλω China developer?
Ακούω απόψεις...
@derveni όπως είπα έβαλα μονη μου την official stable.. αν μπορείς να βοηθήσεις... -
Ο/H xrictina έγραψε:
Καλημέρα. Χτες κατάφερα να περάσω μόνη μου την official global stable.., πέρα από κάποιες διαφορές που θέλω ακόμα για να τις συνηθίσω, έχω κάποιες απορίες:
Global Stable: μπορώ να βάλω ελληνικά; το αγγλικό μενού δεν με πειράζει.., αλλά με πειράζει πάρα πολύ το ότι δεν μπορώ να γράφω στα ελληνικά.
Δεν υπάρχει πιο πρόσφατη με το android 7? αυτή που έβαλα εγώ (από τον οδηγό του kenzo για official rom, είχε μόνο μία επιλογή για κάθε είδος ρομ), έχει miui: MIUI Global 8.0|Stable 8.0.6.0(LHOMIDG) και Android: 5.1.1 LMY47V
China Developer: Λέει στον οδηγό., ότι μπορώ μετά να περάσω την ελληνική (που τα σπάει κιόλας), δεν λέει κάτι για google εφαρμογές.
Οπότε αν βάλω αυτήν, δεν θα έχω play store?
Τι να κάνω? Να αλλάξω κάτι σ αυτήν την ρομ? Να βάλω πιο πρόσφατη stable? Να βάλω China developer?
Ακούω απόψεις...
@derveni όπως είπα έβαλα μονη μου την official stable.. αν μπορείς να βοηθήσεις...
-
@xrictina Μπράβο σου Χριστίνα είμαι χαρούμενος που το κατάφερες είσαι αστέρι, το απόγευμα κατά της 7 αν θέλεις στείλε κωδικούς στο Viper
-
@spideman3 Αν εννοείς το update μέσα απ' το Updater του κινητού, το έκανα ήδη. Δες κι από τις ρυθμίσεις τι δείχνει.
=============== Νοε 26th 2017, 10:46am ===============
@derveni κατά τις 7 δύσκολο. τώρα αν μπορείς να μου πεις ποια να βάλω τώρα.., να περάσω china dev? γιατί δεν μπορώ να μην γράφω ελληνικά.. θα έχω θέμα? αν βάλω δλδ την china dev, θα μπορώ να επιλέξω γλώσσα μενού κ πληκτρολογίου ελληνικά ή θα πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω για να έχω ελληνικα; κι αυτό που είπα με το play store...
p.s.: Στο viber δεν μπορώ να στείλω έτσι κι αλλιώς γτ είχα ξεχάσει να αποθηκεύσω το νούμερο σου. -
@xrictina
Θα πας στην εφαρμογή Update και θα κάνεις έλεγχο για νέα αναβάθμιση, η τελευταία stable rom για την συσκευή σου είναι η 8.5.7.0.
Αν δεν σε βγάλει μπορείς να την κατεβάσεις μέσα από τον πλοηγό του κινητού σου για Miui 9 αν θέλεις έχει βγει μόνο για beta rom εδώ το link bigota.d.miui.com/7.11.23/miui….11.23_af82b39b6d_6.0.zip.
Αν θέλεις να συνεχίσεις με stable η οποία είναι όμως Miui 8 εδώ το link miui_HMNote3ProGlobal_V8.5.7.0.MHOMIED_c99a534012_6.0.zip.
Όταν ολοκληρωθεί η λήψη θα πας στην εφαρμογή Update πάνω δεξιά στις τρεις τελείες
θα εμφανιστεί ένα μενού επιλογών. Εσύ θα πας εκεί που γράφει Choose Package Update. Θα σε μεταφέρει στο εσωτερικό της συσκευής. Την rom θα την βρεις στον φάκελο Download. Θα την τσεκάρεις και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση της.
-
Εναλλακτικά, μπορείς να γυρίσεις το Region σε Ινδία, και να κάνεις εκ' νέου έλεγχο, να δεις αν σου βγάζει ενημέρωση.
-
Κάτι που ανακάλυψα προσφατα. Τρέχω την 7.11.16. Μόλις έκανα φλας το superuser, η κατανάλωση του ανδροιδ έπιασε ταβάνι. Μόλις το έβγαλα είναι στα φυσιολογικά επίπεδα. Το έχει εντοπίσει κάνεις άλλος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα!
Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να φλασάρω την [ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi8-6.10.20 στο κινητό μου.
Όλα πηγαν καλά μέχρι στιγμής, αλλά μόλις πάτησα το fastboot flash command μου βγάζει αυτό
Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ή αν είναι φυσιολογικό; -
Η σωστή εντόλή είναι fastboot flash recovery twrp_kenzo_3.1.1_1_miui-hellas.img
-
Ευχαριστώ φίλε
=============== Νοε 29th 2017, 4:53pm ===============
Καλησπέρα και πάλι!
Φλάσαρα τη ρομ που λέω πιο πάνω, δηλαδή την ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi8-6.10.20 , δυστυχώς έχει bugs, αλλά το διάβασα μετά τo install. Λέτε να την αλλάξω, αν ναι ποια και μπορεί κάποιος να βάλει Λίνκολν για κάποιο ποστ για το πώς να κάνω unlock τον bootloader γιατί μου κλείδωσε? Επίσης, μια ακόμα ανησυχία, έβαλα το κινητό να φορτίζει το πρωί πριν φύγω, και γύρισα σπίτι 4 γύρω στις 2:30 και το είδα στο 61% και έκανε γύρω στο δίωρο να φορτώσει 20%. Είναι ανησυχητικό ή είναι και αυτό bug της ρομ?
Sorry για το μεγάλο ποστ, αλλά ανησύχησα λιγάκι -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα