Υπομονή...
Αν δεν βαριέσαι ρίξε official μέχρι αν έρθει η άδεια.
Ε αν ειναι οπως ειπες και με το που ξεκλειδωσω θα ανοιξει και θα μπει κατευθειαν ,θα περιμενω.
Μου θυμισε εξαλλου τις παλιες καλες εποχες τωρα,αφου εβαλα τη σιμ σε ενα samsung innov8 που ειχα.
Κινηταρα και slide up για μουρη.
@Dante
Μπες σε fastboot και άνοιξε το mi unlock να ξεκλειδώσεις ..
Αν δε ξεκλειδώσει πας για fastboot official για να ξεκλειδώσεις , λογικά δεν θέλεις πάλι αίτηση ..
Προσπαθησα να ξεκινησω το miunlock αλλα μου βγαζει Your device isn't supported by mi unlock.
Ενω οταν παταω να μπω στη σελιδα μου εβγαζε rejected.Τωρα που ξανακανα αιτηση μου βγαζει αναμονη για να εγκριθει.
Αρα περιμενω.
@derveni
Χρήστο δεν πήρα χαμπάρι κάτι τέτοιο , νομίζω δεν αναφέρει κάποιου για ανάκληση άδειας , πρέπει να δοκιμάσει πρώτα να ξεκλειδωσει όπως είναι και μετά να πάει σε fastboot rom ..
Στην περίπτωση που έχει ανακληθεί η άδεια θα πρέπει να πάει όπως λες .. παρ'ολα αυτά όμως μου φαίνεται παράξενο να ανακληθεί η άδεια εφόσον ήδη έχει ξεκλειδώσει μια φορά ..
Edit
Χαζομάρες της xiaomi χωρίς λόγο , δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο ..
Γυρισα απο τη μπυρα μου,με το που μπηκα σπιτι ηρθε μηνυμα οτι εγκριθηκε,συνδεσα,ξεκλειδωσα και τελος.
Αυτη τη στιγμη ειναι στο loading για το πρωτο boot.
Ευχαριστω απαντες.
Καλες γιορτες,καλα χριστουγεννα ,καλη χρονια και μη σκασετε στο φαι αυριο.
Καλημέρα είναι γνωστό ότι αν δεν ξεκλειδώσεις με την άδεια σου αυτήν ανακαλείται, όπως και να έχει λοιπόν τέλος καλό όλα καλά και να χαρείς το κινητό σου, και χρόνια πολλά.
Ειχα ξεκλειδωσει με την αδεια μου.
Απλα πριν 2 χρονια.Αφου ημουν και ο πρωτος που ειχε ξεκλειδωσει και περασει την ελληνικη τοτε κιολας
Παντως πολυ ωραιος ο installer της αρωμα,το ομολογω.Το φερνεις με το καλημερα στα μετρα σου το κινητο.Ενω παει και σφαιρα.