Καλησπέρα παιδία,
Για εγκατάσταση από stable 8.5.3 σε stable 9.2.1 τι πρέπει να κάνουμε?
Για εγκατάσταση από stable 8.5.3 σε stable 9.2.1 τι πρέπει να κάνουμε?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΙσχύει και από XTRV σε ΑΡΩΜΑ ή πρέπει να γίνει και κάτι επιπλέον?Ο/H demakhs έγραψε:
Flash την καινούρια...
Αυτή είναι μια φωτό από τα settings. Δεν έχει ξεχωριστό About phone, από ότι άλλο είναι ζητήστε μου να ανεβάσω φωτό για να βοηθήσω ώστε να βοηθηθώ...Ο/H fog έγραψε:
To pcsuite δεν συνεργάζεται με τις νεότερες εκδόσεις android.
Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε με συγκεκριμένες οδηγίες, ανέβασε μια φωτογραφία από τα Settings και το About phone, να δούμε τα χαρακτηριστικά.
Ξέχασα να σας πω πως έχω ήδη κάνει αίτηση ξεκλειδώματος του bootloader, έχω έγκριση από την Xiaomi, αλλά χθες βράδυ που δοκίμασα να το κάνω στην νέα ρομ που μόλις είχα περάσει μου έγραψε πως δεν ολοκληρώθηκε και να δοκιμάσω μετά από 72 ώρες πάλι. Θα δω και το πρώτο λινκ για drivers, αν και ο υπολογιστής το βλέπει μια χαρά προς το παρόν το τηλ. Οπότε μέχρι Τετάρτη βράδυ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, οπότε...υπομονή...Ο/H fog έγραψε:
H ιδανική λύση είναι να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου και να περάσεις μια fastboot, επίσημη global rom με miflash (θα έχεις ελληνικά/αγγλικά, αναβαθμίσεις και φυσικά play store) ή να βάλεις twrp και να περάσεις στην ελληνική rom του forum. Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστεί να στήσεις το τηλέφωνό σου από την αρχή. Μοιάζει μπελάς αλλά είναι η πιο σωστή κίνηση, μιας και μπαλώματα ή αλχημείες πάνω στην υπάρχουσα rom, θα το κάνουν εξαιρετικά δύσκολο να λύνεις τυχόν προβλήματα.
Για να γίνει αυτό χρειάζονται μια σειρά από βήματα. Ξεκινάς με αυτά και όταν ολοκληρωθούν αποφασίζεις σε ποιά rom θες να καταλήξεις για να σου δώσουμε κατάλληλες οδηγίες.
Στα παρακάτω βήματα δεν επηρεάζονται τα περιεχόμενα του κινητού, οπότε προχωράς άφοβα.
Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή;
Έχω κλειδωμένο bootloader;
Πώς θα πάρω άδεια για ξεκλείδωμα και πώς γίνεται αυτό;