@bagb88Πας 'Ασφάλεια' επιλεγεις το εικονιδιο με την μπαταρία και μετα πατας τερμα κατω εκεί που λέει ''Αυτοματοποιημενες εργασίες''Εκει εχει καποιες προεπιλογες και μπορεις να προσθεσεις και αλλες εργασιες...
Εγω εχω ρυθμισει το kenzo να μου κανει καφε στις 08:30 ακριβως...
Καλησπερα στο φορουμ!
Εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις της εφαρμογης των email.. Ενω γενικα εχω λυσει προηγουμενα θεματα με ειδοποιησεις με τους κλασσικους τροπους, battery saver, auto start, permissions και τετοια, οταν μου στελνουν ενα email η ειδοποιηση αργει να ερθει η δεν ερχεται καθολου αν δεν κανω απο μονος μου refresh.. Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως λυνεται?
Καλησπερα στο φορουμ!
Εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις της εφαρμογης των email.. Ενω γενικα εχω λυσει προηγουμενα θεματα με ειδοποιησεις με τους κλασσικους τροπους, battery saver, auto start, permissions και τετοια, οταν μου στελνουν ενα email η ειδοποιηση αργει να ερθει η δεν ερχεται καθολου αν δεν κανω απο μονος μου refresh.. Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως λυνεται?
απο xtrv 8.5.3.0 παμε σε aroma 9.2.1 η μονο σε xtrv 9.2.1. και πως (κλασσικα wipe etc) ?
Μην μπερδεύεσαι.
Η ROM που έχεις είναι Developer.
Δεν υπάρχει 9.2.1 Developer αλλά 8.2.1.
Αν αναφέρεσαι στην V9.2.1.0 είναι Stable ROM και θα χρειαστεί Factory Reset πριν την κάνεις Flash.
Βέβαια επειδή έχεις παλιά ROM μπορείς να βάλεις την Developer 8.2.1 μόνο με wipe cache & Wipe Dalvik/Art Cache, αλλά αν έχεις προβλήματα μετά, θα πρέπει πάλι να κάνεις FR και πάλι Flash την ROM.
Για να μην κάνουμε όμως κάποιο λάθος με την ROM που έχεις τώρα στην συσκευή σου, καλό θα ήταν να μας δώσεις ένα ScreenShot από τα Σχετικά με το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις, ώστε να λάβεις σωστές οδηγίες.
Μείναμε από τηλέφωνο παιδιά ..............
Υπάρχει καμιά οθόνη καλή ;;;;;; Αν είναι δυνατόν μαζί με Frame και Dgitizer, χωρίς τα υπόλοιπα ..................
Για το redmi note 3 pro "kenzo".