@sakasaΟντως το βιβλιαρακι μου αρεσε και εμενα παρα πολυ και την εχω ακομα με σπασμένη την μια γωνία αλλά πλήρως λειτουργική.... @PeLiGaNgΑν εχεις βαλει τζαμακι για προστασία της οθόνης υπαρχει περίπτωση απο αυτο να μην έκλεινε καλά η θηκη που αναφέρεις...
Όντως φίλε είναι πιθανό, αν και μου φαινόταν κυρίως ως αστοχία κατασκευής. Θα ψάξω να την βρω και θα την δοκιμάσω ξανά χωρίς τζαμάκι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι αστοχία έτσι είναι. Απλά το μαγνητικό της είναι μικρό ίσα ίσα να λειτουργεί η αυτόματη ενεργοαπενεργοποιηση οθόνης και όσο κλείνει γίνεται αποκλειστικά με την βαρύτητα...
Καλησπέρα, όταν συνδέω το κινητό στο pc απλά φορτίζει χωρίς να εμφανίζει κάποιο μήνυμα. Δεν μου δίνει δηλαδή την επιλογή για φόρτιση ή για μεταφορά φωτογραφιών ή για μεταφορά αρχείων στο scroll. Τι να κάνω για να το αλλάξω; Προφανώς κάτι έχω πατήσει και τώρα δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία.
@zk750 Πήγαινε στην εκδοση Miui στις ρυθμίσεις και χτυπα εκει πανω 6-7 φορες και θα σου βγάλει ενα μηνυμα 'επιλογες για προγραμματιστές'' Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις μετα "πρόσθετες ρυθμίσεις"και θα εχει ενα ακομη μενού"επιλογές για προγραμματιστές".Νομιζω οτι εκει μεσα ειναι αυτο που ψάχνεις.
@zk750 Πήγαινε στην εκδοση Miui στις ρυθμίσεις και χτυπα εκει πανω 6-7 φορες και θα σου βγάλει ενα μηνυμα 'επιλογες για προγραμματιστές'' Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις μετα "πρόσθετες ρυθμίσεις"και θα εχει ενα ακομη μενού"επιλογές για προγραμματιστές".Νομιζω οτι εκει μεσα ειναι αυτο που ψάχνεις.
Το έκανα, επέλεξα πρωτόκολλο MTP αλλά πάλι τα ίδια, δεν έχω πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου