Αυτο περιμενουμε και εμεις ...
γιατι ειμαστε...πως ειμαστε....
Edit:Εχω βαλει την εφαρμογη WCS-Connect και οταν βαζω το username και το password
για να κανω login στο φορουμ μου βγαζει αυτο το μηνυμα...
''Your push-token is not generated yet.Please try again''
Εχει να κανει με την ρομ????
Πας εδώ και κάνεις unlock now Apply for unlocking Mi devices, συνδέεσαι με το λογαριασμό σου (mi account), αν σε πάει κατευθείαν να κατεβάσεις το miunlock, το κατεβάζεις, γιατί μάλλον θα χρειαστεί και φυσικά σημαίνει ότι έχεις ενεργή άδεια.
Εαν σου βγάλει να ξανακάνεις αίτηση, δεν είναι ενεργή η άδειά σου, κάνεις αίτηση και μόλις πάρεις το οκ, ξεκινάς τη διαδικασία.
Το κάνω και μου λέει να βάλω nickname, όταν βάζω λέει ότι είναι ήδη registered από την πρώτη φορά που είχα μπει. Μπορώ να μπω αλλιώς?
Παίδες καλημέρα. Επειδή έχω χάσει μερικά επεισόδια θα μπορούσε να μου πει κάποιος τελικά την τελευταια ρομ 8.3.1 άρωμα
πως θα την περάσουμε με ασφάλεια πάνω απο την 8.2.1 αρωμα dev. Για το kenzo πάντα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
@Manolis_Mar
Την κάνεις εγκατάσταση κανονικά όπως έκανες τις προηγούμενες rom. Απλά για ένα μήνα δεν έδωσαν rom λόγου αργίας νέο Κινέζικο έτος, Πρωτοχρονιά.
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα kenzo 2-16 και εδώ και κάτι μήνες, όταν έχει μέσα την κάρτα σιμ κάνει επανεκκινήσεις, πολλές φορές λέει η κλήση σας προοθείται. Τι μπορεί να φταίει; Υπόψιν έχω δοκιμάσει διάφορες ρομ με factory reset Σε όλες τα ίδια.
Από την στιγμή που έχεις το ίδιο πρόβλημα με διάφορες ρομ τότε πάμε προς συσκευή ή κάρτα sim.
Αν η κάρτα είναι κομμένη με το χέρι ή πολύ παλιά ενδέχεται να μην κάνει σωστή επαφή (παλιό τσιπάκι) και να έχεις τα προβλήματα που έχεις.
Αν με άλλη κάρτα καινούργια, συνεχίσει το πρόβλημα, τότε ίσως να αρχίσουμε να μιλάμε για κάποιο πρόβλημα hardware...