Το θέμα είναι οτι γενικά τις επαφές τις έχω μόνο στο google. Και ενώ τις έχω τροποποιήσει στο τηλέφωνο,δεν έχουν συγχρονιστεί. Αν αφαιρέσω το google account φοβάμαι μήπως τις χάσω.
Ειδα πως υπαρχει μια εφαρμογή - ΕΠΑΦΕΣ απο την google LLC λετε να την δοκιμάσω αυτήν;
"Επαφες-->τρεις τελιτσες/ρυθμισεις-->εισαγωγή/εξαγωγή επαφών" κ αφού τις κάνεις εξαγωγή κάπου στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου,, αποστολή του αρχείου (*.vcf) από το email σου στο ... email σου, για να μην τις χάσεις ποτέ κ να τις έχεις ανά πάσα στιγμή τις χρειαστείς να τις επαναφέρεις!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!
Καταραμένες υπηρεσίες GOOGLE PLAY. Είχα στερήσει πρόσβαση στις επαφές σε αυτήν την εφαρμογή.
Ελπίζω να λύσουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό
Υ.Γ. τι είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ; νόμιζα ότι και αυτό έχει σχέση με επαφές...
Καλησπερα.Περασα σήμερα την 8.3.29,την ελληνική με καθαρή εγκατάσταση.Εκανα wipe το system από το twrp.ολα καλά όταν άνοιξε και έστησα το τηλέφωνο από την αρχή.Ξαφνικα μερικές ώρες μετά το τηλέφωνο τρελάθηκε.Δεν υπάκουε η αφή καθόλου.Δουλευε το αποτύπωμα και τα κουμπιά στο πλαι κανονικά αλλά η αφή τίποτα.Εβγαλα τις σιμ μιας και δεν μπορούσα να απαντήσω σε κλήσεις και ως δια μαγείας έφτιαξε.Δεν έκατσε καλά η ρομ;Αλλά γιατί το έπιασε 3 ώρες μετά;Πρόβλημα η οθόνη;Και γιατί τώρα γράφω από εκεί;
ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!
Καταραμένες υπηρεσίες GOOGLE PLAY. Είχα στερήσει πρόσβαση στις επαφές σε αυτήν την εφαρμογή.
Ελπίζω να λύσουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό
Υ.Γ. τι είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ; νόμιζα ότι και αυτό έχει σχέση με επαφές...
ευγε νέε μου για την επιμονή σου! Δε θυμάμαι αν είχα πειράξει κ εγώ κάτι αντίστοιχο κ το ΧΑ λύσει επίσης το ίδιο θέμα.
Καλησπερα.Περασα σήμερα την 8.3.29,την ελληνική με καθαρή εγκατάσταση.Εκανα wipe το system από το twrp.ολα καλά όταν άνοιξε και έστησα το τηλέφωνο από την αρχή.Ξαφνικα μερικές ώρες μετά το τηλέφωνο τρελάθηκε.Δεν υπάκουε η αφή καθόλου.Δουλευε το αποτύπωμα και τα κουμπιά στο πλαι κανονικά αλλά η αφή τίποτα.Εβγαλα τις σιμ μιας και δεν μπορούσα να απαντήσω σε κλήσεις και ως δια μαγείας έφτιαξε.Δεν έκατσε καλά η ρομ;Αλλά γιατί το έπιασε 3 ώρες μετά;Πρόβλημα η οθόνη;Και γιατί τώρα γράφω από εκεί;
format data-->back, back-->reboot to recovery-->αντιγραφή εκ νέου τη rom στη συσκευή, όντας σε λειτουργία recovery, αντιγραψε την rom στον, μοναδικό, φάκελο που θα υπάρχει στη συσκευή σου, τον "twrp", κ μετά install τη rom μέσα από το recovery επίσης!
(Πιντια, καλά το αναλυσα το format data, τι λετε? )
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!