Το παρόν κινητό με ROM αυτή... miui Global 7.1|Stable 7.19.0 (LHOCNCL)
Έχει αρχίσει εδώ και καιρό τα παλαβά του,άρα θέλει ROM της προκοπής.....
Ο υπολογιστής μου είναι 32bit με windows 7 ultimate.
Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να βρω άτομο στη Θεσσαλονίκη να το αναλάβει?
Προσπάθησε το πιστεύω θα τα κατάφερεις υπό την καθοδήγηση μας. Αρχικά ανέβασε εδώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις ==>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις γιατί από τα γραφόμενά σου εικάζω ότι είναι πειραγμένη μαϊμού.
Χαιρετώ την παρέα! Είναι ώρα να αλλάξω ρομ στο Kenzo μου αλλά χάθηκα λίγο. Ξέρω ότι έχω κινεζα μαϊμού αλλά ποιον απ όλους τους οδηγούς ακολουθώ;; Με ξεκλείδωμα; Χωρίς; Έκδοση είναι η Αυτή
Αν μπορείτε να μου προτείνετε μια σταθερή ρομ και πως να προχωρήσω. Ευχαριστώ.
Το κινητό ΔΕΝ είναι δικό μου,άρα δεν μπορώ νατο έχω συνέχεια στα χέρια μου.
Η ρομ είναι αυτή που έγραψα και στην αρχή,πειραγμένη από το Vickmall.....
miui Global 7.1|Stable 7.19.0 (LHOCNCL)
Εγκατάσταση drivers για 32bit Υ/Η χρειάζομαι.Αυτό η αυτόματη εγκατάσταση που βλέπω είναι για 64 ή 86bit.
Ξεκίνα με τον οδηγό ,τον δεύτερο που σου έδωσα, το mi PC suite θα σου εγκαταστήσει driver...
Του @George Kaggelaris ο οδηγός για εγκατάσταση driver θέλει αναγκαστικά 64μπιτα windows...
Ξεκίνα με τον οδηγό ,τον δεύτερο που σου έδωσα, το mi PC suite θα σου εγκαταστήσει driver...
Του @George Kaggelaris ο οδηγός για εγκατάσταση driver θέλει αναγκαστικά 64μπιτα windows...
Όλα καλά σας ευχαριστώ. Πέρασα τη ρομ και είμαστε εντάξει. Μόνο που προσπάθησα να ξαναφλασάρω το κινητό και το εργαλείο βγάζει error critical partition flashing is not allowed. Το αγνοώ;