Καλησπερα.
Με βαση την ανακοινωση της xiaomi ,εμεις που εχουμε στο kenzo μας την Ελληνικη ρομ(9.5.3.0 MHOMIFA) θα εχουμε προβλημα; Εγω ειχα κανει την αγορα τοτε απο vickmall ειχα ξεκληδωσει με επισημη άδεια η οποία ειναι ακομη σε ισχύ, και απο την πρωτη στιγμη ειχα βαλει την Ελληνικη rom. Αν καταλαβα καλά για να μην αντιμετωπισω μελλοντικά πρόβλημα θα πρεπει να βαλω κινεζικη rom γιατί το κινητό μου δεν ηταν global version; Αν αυτό ισχύει ποιά ακριβως rom θα πρέπει να βαλω;
Ευχαριστώ.
Καλησπερα.
Με βαση την ανακοινωση της xiaomi ,εμεις που εχουμε στο kenzo μας την Ελληνικη ρομ(9.5.3.0 MHOMIFA) θα εχουμε προβλημα; Εγω ειχα κανει την αγορα τοτε απο vickmall ειχα ξεκληδωσει με επισημη άδεια η οποία ειναι ακομη σε ισχύ, και απο την πρωτη στιγμη ειχα βαλει την Ελληνικη rom. Αν καταλαβα καλά για να μην αντιμετωπισω μελλοντικά πρόβλημα θα πρεπει να βαλω κινεζικη rom γιατί το κινητό μου δεν ηταν global version; Αν αυτό ισχύει ποιά ακριβως rom θα πρέπει να βαλω;
Ευχαριστώ.
Δεν πρόκειται να εφαρμόσουν ούτε arb σε marshmallow , ούτε περιορισμό σε China ROMs στο Kenzo.
Το δεύτερο περιορίζεται μόνο σε κάποια μοντέλα του 2018.
Από την άλλη 3.800.000 Ινδοί θα έκαναν απόβαση στην Κίνα , τόσα Kenzo πουλήθηκαν εκεί.
Μπορει κάποιος να μου πει ποια ρομ να βάλω στο κενζό από τις τελευταίες που να μην έχει πρόβλημα ?. Επίσης μπορείτε να στείλετε λινκ στο email? Ευχαριστω
Παιδιά καλημέρα. Μετά από πολύ καιρό θέλω να κάνω μια καθαρή επανεγκατάσταση της υπάρχουσας rom 8.4.26.Για το Kenzo πάντα.
Έχει κάποιος την ευγένεια να μου υπενθυμίσει τα βήματα;
Πριν δυο ετη αγορασα το Kenzo μου και τοτε με την βοηθεια του @geoanto555 ειχα περασει,ο Γιωργος για να ειμαι ειλικρινης, την GTV 6.8.18 / BETA !
Παρακολουθουσα το φορουμ για αρκετο καιρο αλλα καπου αρχισα να χανω επαφη για πολλους και διαφορους λογους.
Στο παρον πλεον,το τηλεφωνο μου οπως ειναι λογικο αρχισε να μου κανει νουμερα,αν και πρεπει να πω οτι δεν με κρεμασε ποτε.Απλα στην αρχη καποιες εφαρμογες δεν μπορουσαν να χρησιμοποιησουν απευθειας την καμερα,καποιες φορες με πεταγαν εξω κτλ.Τιποτα δραματικο αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως την πρωτοειχα βαλει.
Θα ηθελα να αλλαξω και να παω σε μια πιο συγχρονη ρομ,η οποια να ειναι αποδεδειγμενα καλη,οσο γινεται βεβαια-δεν ψαχνω εγγυησεις προφανως,που να μου κανει για την χρηση που του κανω.Δηλαδη,απλη χρηση με καποιες εφαρμογες απλες σχετικα που θα μου βγαλει καποιο χρονικο διαστημα χωρις να ασχοληθω ιδιαιτερα.
Επειδη θα ηθελα να αποφυγω οποιαδηποτε πατατια θα μπορουσα να κανω ως ασχετος ερχομαι και ρωταω,ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω
,ποιον οδηγο να ακολουθησω κτλ.Να σημειωσω οτι πλεον απο Win XP,ναι το εχω ακομα το λαπτοπ ,περασα πλεον στην αγαπημενη μας xiaomi με ενα MI Laptop Air 13,3 με Win 10 ,οποτε αν γινεται η προταση του οδηγου που πρεπει να ακολουθησω να περιλαμβανει και οτι θα χρειαστει και το λαπτοπ μου!
Ζητω συγνωμη για το μακροσκελες ποστ,και ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις.
Δημητρης
Χαιρετω και παλι την παρεα του φορουμ.
Το επιχειρησα το βημα και πλεον το τηλεφωνο μου "φοραει" την xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO/
Τα βηματα που ακολουθησα ηταν να περασω αρχικα μια fastboot rom official και μετα να περασω την ελληνικη.Δεν ηταν αναιμακτη η μεταβαση
νομιζω γιατι ειχα κατεβασει παλια εκδοση MiFlash και δεν ειχε καποιες επιλογες που ισως να εσωζαν τις εφαρμογες μου.
Μικρο το κακο,απλα τωρα τις ξαναπερναω χειροκινητα.Κατα την διαρκεια της μεταβασης το τηλεφωνο κλειδωσε,το ξεκλειδωσα αμεσα και περασα και twrp και ολα καλα.Ακολουθησα ευλαβικα τους οδηγους για την περιπτωση μου και κυλησαν ολα οπως περιγραφονταν!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που ασχολουντε για να βρισκουμε εμεις ετοιμη τροφη και ιδιαιτερες ευχαριστιες στον Μανωλη @makis1024
που με βοηθησε και μου ελυσε οποιες αποριες ειχα!
Μετά από πολύ καιρό θέλω να κάνω μια καθαρή επανεγκατάσταση της υπάρχουσας rom 8.4.26
Εαν θες μόνο να "φρεσκάρεις" τη rom την οποία έχεις -να σβήσουν εφαρμογές που έχεις βάλει, ρυθμίσεις, επαφές κλπ. και να το στήσεις σαν καινούριο, μπορείς να το κάνεις με ένα factory reset.
Ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά εγώ όμως θα ήθελα ναι μεν να περάσω την ίδια ρομ αλλά μετά από πλήρη καθαρισμό του partition.
Γίνεται με το TWRP δεν θυμάμαι;