Έχω στο Kenzo μου την global stable 9.6.2.0 και μου ήρθε και εμένα το update σε 9.6.3 όμως επειδή έχω το TWRP του geoanto555 (ακριβώς παραπάνω post, φοβερό!) όταν την κατεβάζει και κάνει reboot to recovery για να την εγκαταστήσει, προφανώς δε μπορεί λόγω διαφορετικού recovery. Πως μπορώ να την περάσω; υπάρχει τρόπος να μη χρειαστεί στήσιμο η συσκευή από το μηδέν μετά;
Ευχαριστώ! Ειλικρινά μπράβο σας που μοιράζεστε τόση γνώση με τον κόσμο!
θα ανοίξεις με file explorer τα αρχεία στο κινητό σου.
Θα πας Downloaded rom και θα διαγράψεις ότι αρχείο έχει μέσα.
Μετά πας στον updater πατάς check για να βρει τη νεα ρομ και μετά πάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες και πας download rom.
Πρέπει να τη κατεβάσει όλη για να γίνει εγκατάσταση.
θα ανοίξεις με file explorer τα αρχεία στο κινητό σου.
Θα πας Downloaded rom και θα διαγράψεις ότι αρχείο έχει μέσα.
Μετά πας στον updater πατάς check για να βρει τη νεα ρομ και μετά πάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες και πας download rom.
Πρέπει να τη κατεβάσει όλη για να γίνει εγκατάσταση.
Ευχαριστώ! Την κατεβάζω ήδη. Στην αρχή βέβαια έγραφε 21ΜΒ και τώρα γράφει 1.2GB που είναι πιο λογικό
Θα την περάσει μόνο του όμως σε custom recovery; αυτό μου κάνει εντύπωση...
Έβαλε το update κανονικά αλλά έχασα το TWRP. το αντικατέστησε με το μανίσιο... Από ότι βλέπω όμως τουλάχιστον έχει κρατήσει μακρυά όλες τις εφαρμογές τις google που είχα απεγκαταστήσει μέσω adb commad. Και φυσικά δεν είναι πια rooted με το Magisk.
Το πέρασα (το tools εννοώ) και έκανα wipe dalvic / cache αλλά εδώ και 10 λεπτά βλέπω μόνο το MI logo και δεν κάνει κάτι άλλο η συσκευή... Να περιμένω κι άλλο;