Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Τι έπαθε το kenzo ? Ή απλά αναβάθμιση συσκευής ? :P
      Σκυλί πραγματικό. Έχει πέσει ίσα με χίλιες φορές κάτω. Τέλος πάντων με αυτά από τα πολλά πεσίματα έμεινε από ηχείο, από μικρόφωνο, σάπισε και η μπαταρία φορτιζα δύο φορές την ημέρα. Έσπασαν τα αυτάκια από το frame. Το κράταγε την θέση του η θήκη και είπα να αλλάξω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Επειδή τέλος εποχής του Kenzo και αφού επαίζησε το παλικάρι μετά από πάνω των 9χχχχ πεσιμάτων και ακόμα αντέχει λέω να πάω στην τελευταία stable XTRV arΩma (και δεν ξέρω και βαριέμαι την διαδικασία για official rom) μιας και θα παρέχει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο (backup phone και υπηρεσίες appointments booking).

Επίσης επειδή με τα τρεχάματα τον τελευταίο χρόνο έχω χασει επεισόδια στο forum μπορεί κάποιος συνφορουμίτης να μου δώσει link για την τελευταία stable arΩma; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
      Φαντάζομαι ένα factory reset και πέρασμα της rom από TWRP θα είναι αρκετό (από dev xtrv arΩma 8.11.22).

Και έτσι για την νοσταλγία μερικές φωτό όπου σε κάποιες φαίνονται και τα παράσημά του. Όπως λέει κι ένας φίλος "δεν θέλει ηλεκτρονικό, .... ΦΑΝΑΡΤΖΗ ΘΕΛΕΙ !!!"
      Images
      • 20181210_211059.jpg

26,95 kB, 318×500, viewed 68 times
      • 20181210_211136.jpg

28,12 kB, 415×500, viewed 83 times
      • 20181210_211203.jpg

40,09 kB, 375×500, viewed 76 times
      • 20181210_211232.jpg

46,23 kB, 375×500, viewed 68 times
      • 20181210_211313.jpg

36,36 kB, 375×500, viewed 76 times
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

Ρε παιδια πολυς επικηδειος πεφτει.

Εμενα γιατι δεν μου κανει κλικ να το ξεφορτωθω;

Δηλαδη, ποιος ειναι ο killer λογος για να παρω νεο; Μπαταρια οχι, οθονη οχι, δακτυλικα, μνημη, κλπ οχι.

Μια αυξηση στη αποκριση υποθετω και νεο Android. Χεστηκ η φοραδα στ αλωνι...

Στάλθηκε από RN3P
    • Διαφήμιση

@soulg η stable είναι miui 9 δεν έχει βγει 10 ακόμα, καλύτερα μείνε όπως είσαι.

Μία χαρά μου δουλεύει ένα χρόνο ακόμα θα το κρατήσω, τώρα για την Rom που την σταμάτησαν και είχαμε μάθει κάθε Παρασκευή να φλασαρουμε μικρό το κακό. Όσο βγάζουν για Kate θα εξακολουθώ να φλασαρω κάθε εβδομάδα
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H makisfz έγραψε:

Όσο βγάζουν για Kate θα εξακολουθώ να φλασαρω κάθε εβδομάδα
      Την έριξες? Και εγω χθες το βράδυ δεν αντιστάθηκα.

@geoanto555 Γιώργο όχι ακόμα μετα που θα πάω σπίτι θα την φτιάξω

• Ο/H makisfz έγραψε:

θα την φτιάξω
      δίνεις και άλλες αλλαγές; Παλιά τις έλιωνα το κορμάκι. Τωρα πλεον μονο αφαιρώ ότι είναι περιττό για μένα και την κανω φλας.

• Διαφήμιση

Τώρα λόγου δουλειάς δεν έχω χρόνο δεν θα κάνω πολλά μόνο αλλαγή το modem partition αν πιάσει ο καιρός έχω πολλά να κάνω, ακόμα και κάτι batch file από τον Αύγουστο και ακόμα να τα τελειώσω

• Καλημέρα καλημέρα! Κι εγώ πιστεύω πως θα το αλλάξω μόνο εάν τα φτήσει τελείως, αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά με εξαίρεση το βίσμα jack που δεν τολμώ να βάλω μέσα καρφί και μου μείνει για πάντα ο ήχος να περνά μόνο από εκεί. Α, και αυτό το άτιμο το θέμα με το bluetooth όταν έχεις και WiFi συνδεδεμένο που σου παραμορφώνει τον ήχο. Αλλά σκυλί!

Η σημερινή ερώτησή μου είναι η εξής:
      Ήμουν με Global Stable MIUI 9.6(.2 αν δεν κάνω λάθος, την τελευταία πάντως μέχρι πριν καμιά 20αριά μέρες). Έτσι για αλλαγή μετά παό TWRP full backup πέρασα την Lineage13 του gismoZ. Έκανα όμως πατάτα στην εγκατάσταση και επέλεξα (κατά λάθος - νομίζοντας πως εννοεί "ξεκλείδωμα" οθόνης) ένα pattern με αποτέλεσμα να είμαι πλέον encrypted. Οπότε και όταν μπουτάρω σε TWRP επίσης μου ζητάει το pattern. Προχθες άλλαξα ROM και έβαλα την official Lineage14 αλλά ενώ αγνόησα το ίδιο σχετικό μνμ με "κλείδωμα", τελικά για να μπω στο τηλέφωνο (ή στο TWRP) πάλι μου ζητάει το pattern. Θέλω να επιστρέψω στο backup από TWRP της global stable MIUI9 που έχω, αλλά τώρα που είναι encrypted τα δεδομένα, μήπως δεν είναι εφικτό;

Πρέπει να κάνεις format data, αλλά να ξέρεις θα διαγραφούν τα πάντα από το κινητό, (αποθ/κο χώρο)

• Ο/H akkis έγραψε:

Καλημέρα καλημέρα! Κι εγώ πιστεύω πως θα το αλλάξω μόνο εάν τα φτήσει τελείως, αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά με εξαίρεση το βίσμα jack που δεν τολμώ να βάλω μέσα καρφί και μου μείνει για πάντα ο ήχος να περνά μόνο από εκεί. Α, και αυτό το άτιμο το θέμα με το bluetooth όταν έχεις και WiFi συνδεδεμένο που σου παραμορφώνει τον ήχο. Αλλά σκυλί!

Ήμουν με Global Stable MIUI 9.6(.2 αν δεν κάνω λάθος, την τελευταία πάντως μέχρι πριν καμιά 20αριά μέρες). Έτσι για αλλαγή μετά παό TWRP full backup πέρασα την Lineage13 του gismoZ. Έκανα όμως πατάτα στην εγκατάσταση και επέλεξα (κατά λάθος - νομίζοντας πως εννοεί "ξεκλείδωμα" οθόνης) ένα pattern με αποτέλεσμα να είμαι πλέον encrypted. Οπότε και όταν μπουτάρω σε TWRP επίσης μου ζητάει το pattern. Προχθες άλλαξα ROM και έβαλα την official Lineage14 αλλά ενώ αγνόησα το ίδιο σχετικό μνμ με "κλείδωμα", τελικά για να μπω στο τηλέφωνο (ή στο TWRP) πάλι μου ζητάει το pattern. Θέλω να επιστρέψω στο backup από TWRP της global stable MIUI9 που έχω, αλλά τώρα που είναι encrypted τα δεδομένα, μήπως δεν είναι εφικτό;
      όσον αφορά το βίσμα jack, υπάρχουν apps που το διαχειρίζονται (πχ SoundAbout) οπότε μην το φοβάσαι...
      όσο για το βασικό, αν κατάλαβα καλά πήρες full backup από TWRP πριν το encryption, οπότε δεν βλέπω γιατί να έχεις πρόβλημα στην επαναφορά(full restore)
      *μετά φυσικά από format data όπως γράφει κι ο makisfz
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makisfz έγραψε:

Πρέπει να κάνεις format data, αλλά να ξέρεις θα διαγραφούν τα πάντα από το κινητό, (αποθ/κο χώρο)

Ο/H xnikos έγραψε:

Ο/H akkis έγραψε:

Καλημέρα καλημέρα! Κι εγώ πιστεύω πως θα το αλλάξω μόνο εάν τα φτήσει τελείως, αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά με εξαίρεση το βίσμα jack που δεν τολμώ να βάλω μέσα καρφί και μου μείνει για πάντα ο ήχος να περνά μόνο από εκεί. Α, και αυτό το άτιμο το θέμα με το bluetooth όταν έχεις και WiFi συνδεδεμένο που σου παραμορφώνει τον ήχο. Αλλά σκυλί!

όσον αφορά το βίσμα jack, υπάρχουν apps που το διαχειρίζονται (πχ SoundAbout) οπότε μην το φοβάσαι...όσο για το βασικό, αν κατάλαβα καλά πήρες full backup από TWRP πριν το encryption, οπότε δεν βλέπω γιατί να έχεις πρόβλημα στην επαναφορά(full restore)

Ευχαριστώ! Ναι πήρα full backup ΠΡΙΝ κάνω την πατάτα. Άρα με full format και restore από το TWRP θα είμαι κομπλέ θεωρείτε;