Κανε και αυτό που είπε ο @NasDriver να είμαστε σίγουροι, αν και είμαι 90% ότι είναι το kenzo και από αυτό "Redmi Note 3 CN 16G Gold" φαίνεται ενώ αν ήταν το Kate κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έγραφε cn αλλά Taiwan γιατί για εκεί βγήκε.
Redmi n3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Εχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Μου δείχνει -2%. Δεν μπορώ να τρέξω τις OTA. Για παράδειγμα θέλω να εγκαταστήσω την V10.1.1.0 stable κ δεν μπορώ λόγω ένδειξης μπαταρίας.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Κανε και αυτό που είπε ο @NasDriver να είμαστε σίγουροι, αν και είμαι 90% ότι είναι το kenzo και από αυτό "Redmi Note 3 CN 16G Gold" φαίνεται ενώ αν ήταν το Kate κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έγραφε cn αλλά Taiwan γιατί για εκεί βγήκε.
Redmi n3 pro
Μάκη , επειδή βλέπω την οθόνη λίγο ταλαιπωρημένη , προφανώς από κάποιο πέσιμο.
1.kenzo έχουμε επιβεβαιωμένο.
2. Δεν έχουμε βάλει ρομ Kate σε Kenzo.
3. Sim δεν έχουμε προβληματική.
4. Imei έχουμε.
5. Factory reset έχουμε κάνει.
Αυτό που μένει κατ' εμέ
Άνοιγμα πλάτης κινητού αφού δει το παλικάρι δύο βίντεο στο YouTube πως ανοίγουμε την πλάτη του kenzo και τσεκάρισμα κεραίας , ίσως έχει βγει από τα σημεία που κουμπώνει είτε στην μητρική είται κάτω στην πλακέτα φόρτισης.
@makis1024 δεν νομιζω να ειναι η κεραια γιατι δεν θα εγραφε πομπος απενεργ/μος αλλα εκτος υπηρρεσιας.
Το δικο μου το εχω 2 μηνες χωρις κεραια (με ξεκολλησε το socket απο την μητρικη) και αν ειμαι κοντα σε κεραια κινητης πιανει μια γραμμη.
βεβαια να την κοιταξει ποτε δεν ξερεις
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Σ' εμένα όταν έκανε την αναβάθμιση (ΟΤΑ) παρατήρησα πως η δεύτερη κάρτα sim που έχω δεν έπιανε σήμα. Φαινόταν σαν να την αναγνώριζε αλλά δεν είχε σήμα.
Το πρόβλημα παρέμενε ακόμη και μετά από flight mode και από reboot. Στην αρχή σκέφτηκα πώς με την αναβάθμιση κάτι πήγε στραβά. Ήμουν έτοιμος να κάνω fr.
Το πρόβλημά μου λύθηκε ακολουθώντας τα εξής βήματα:
Όπως βλέπετε η ένδειξη μπαταρίας είναι -2%. Το τηλέφωνό φορτίζει και λειτουργεί κανονικά, απλά είναι μονίμως στο -2% και όταν φορτίζει, δεν δείχνει ότι φορτίζει. Απόρροια όλων είναι να μην μπορώ να κάνω την αναβάθμιση γιατί το κινητό απαιτεί τουλάχιστον 15% μπαταρία και σε προγραμματισμένη αναβάθμιση 30%.