Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές!
Μόλις περάσα την xtrv 8.12.13 και πάει σφαιρα αλλά το θέμα είναι ότι δε δουλεύει η αυξομείωση της φωτεινότητας. Τι μπορεί να φταιει;
Μόλις περάσα την xtrv 8.12.13 και πάει σφαιρα αλλά το θέμα είναι ότι δε δουλεύει η αυξομείωση της φωτεινότητας. Τι μπορεί να φταιει;
εμένα μια χαρά φαίνεται να δουλεύει , έκανες κανένα reboot?
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Πέρασα και εγώ στο ΚΕΝΖΟ μου την 10.1.1 και μετά το factory reset εννοείται πως το τηλέφωνο θέλει ξανά στήσιμο από την αρχή.
Έχω κάνει όμως ένα φουλ μπακάπ μέσα από το twrp στις 24/12. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτό για να επαναφέρω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα μου χωρίς να με γυρίσει στην παλιά ΡΟΜ ή ούτως η άλλως με το ριστορ θα με ξαναξυρίσει στην παλιά?
Αν μπορώ απο τις επιλογές που έχει μόλις ανοίγω το ριστόρ, πια τμήματα να αφήσω επιλεγμένα για να το κάνει αυτό ? (δηλαδή επαναφορά εφαρμογών - δεδομένων μόνο?)
εμένα μια χαρά φαίνεται να δουλεύει , έκανες κανένα reboot
Δε ξέρω τι είχε έκανα wipe dalvic-art cache και τώρα δουλεύει κανονικά
καλημέρα και χρόνια πολλά η ρομ XTRV_Stable_V10.1.1.0 στο kenzo ξέρουμε αν έχει ενεργοποιημένο το camera 2 api και ποιο twrp να χρησιμοποιήσω για να την περάσω