Factoey reset δεν βρίσκω στο twrp.(έχω το τελευταίο)
Θα πάς στο wipe και θα τικαρεις system/data/cache/dalvic και αν θες και internal
Πιο καθαρή δεν γίνεται
Reboot σε twrp και install την ΡΟΜ απο sd ή otg γιατί η συσκευή θα έχει μείνει μόνο μέταλλο και πλαστικό!
You may think you can fly - but you better not try
Κατέβασα χθες να περάσω την τελευταία ενημέρωση και μου πετάει αυτό το μήνυμα το οποίο δεν έχω ξαναδεί. Τι είναι αυτό και γιατί βγήκε; Να προχωρήσω με την εγκατάσταση;
Λίγο … Feedback από μένα, για την τελευταία XTRV_Stable_V10.2.1.0
Στα θετικά μέχρι τώρα, η καλύτερη διαχείριση της RAM, το split screen mode και η επανεμφάνιση των θεμάτων μετά από πολύ καιρό.
Για την μπαταρία θα δούμε σε κανά δυο μέρες που θα στρώσει.
Στα αρνητικά, η μη εμφάνιση των παρόχων στην πάνω γραμμή (έχω δύο κάρτες από την πρώτη μέρα) και το σημαντικότερο όλων, που είναι το πολύ ασθενές σήμα του wifi…
Θυμίζει μια παλιότερη rom πριν κανένα χρόνο. Δίπλα δίπλα με το redmi 4x της συζύγου, αυτό full σε σήμα και με το kenzo να παλεύει με 1-2 γραμμες…
Ερώτηση προς τους αρμοδίους του forum…
Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί στο μέλλον το θέμα με το wifi? Ή μέχρι εδώ ήταν το kenzo?
Λίγο … Feedback από μένα, για την τελευταία XTRV_Stable_V10.2.1.0
Στα θετικά μέχρι τώρα, η καλύτερη διαχείριση της RAM, το split screen mode και η επανεμφάνιση των θεμάτων μετά από πολύ καιρό.
Για την μπαταρία θα δούμε σε κανά δυο μέρες που θα στρώσει.
Στα αρνητικά, η μη εμφάνιση των παρόχων στην πάνω γραμμή (έχω δύο κάρτες από την πρώτη μέρα) και το σημαντικότερο όλων, που είναι το πολύ ασθενές σήμα του wifi…
Θυμίζει μια παλιότερη rom πριν κανένα χρόνο. Δίπλα δίπλα με το redmi 4x της συζύγου, αυτό full σε σήμα και με το kenzo να παλεύει με 1-2 γραμμες…
Ερώτηση προς τους αρμοδίους του forum…
Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί στο μέλλον το θέμα με το wifi? Ή μέχρι εδώ ήταν το kenzo?
πόσο σίγουρος είσαι οτι το full σήμα του 4x είναι σωστό και όχι πλασματικό. όσο είχα official miui στο kenzo πάντα full το έδειχνε ή μια γραμμή μόνο όταν ήταν να το χάσει.
Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι… Με την προηγούμενη XTRV_Stable_V9.5.3.0 δεν είχα πρόβλημα ούτε στον πάνω όροφο του σπιτιού, ούτε κάτω στο δρόμο… Σήμα υπήρχε παντού.
Στο ίδιο σημείο, μακριά από το router, αυτό είναι που βλέπω:
Πάνω το 4x (με MIUI GLOBAL 10.1.1.0) και κάτω το kenzo με τη δικιά μας
δεν εχω ''πειραξει'' το κινητο ποτε απλα κατεβαζα τις αναβαθμισεις οταν με ειδοποιουσε,
υποτιθετai οτι κατεβασε την 10.2 κ μετα το ρησταρτ, εμφανιζει την 10.1 με .... ανυπαρκτο wifi!!!
.....πατας το κουμπι κ σε μισο δευτερολεπτο κλειενει το wifi κ ετσι δουλευι μονο ντατα....
ερωτηση,
1. εχετε βρει αξιοπιστη λυση στο προβληmα [ ναι δοκιμασα ακομη κ την 3η σελιδα του google, στο σχετικο ερωτημα]
2. πως γινεται επιστροφη σε miui 9 ή εστω στην αρχικη 10αρα χωρις το προβλημα στο wifi?