Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σωστά έχεις δίκιο , μπερδεύτηκα με το ηχείο...
Δες λίγο αυτό το βίντεο
-
-
Καλημέρα,έχουμε καμία εξέλιξη με το πρόβλημα στoν αισθητήρα δαχτυλικου αποτυπωματος.Μπορουμε να φλασαρουμε kerner για fast charges με αυτή την rom;[
*Σημ: έβαλα radon kerner v6.1 έκανα και τις δύο επιλογές για το finger δεν λειτουργεί μάλλον κάτι λείπει από την rom.
Fast charges θα τεσταρο όταν βάλω φορτιστή. -
Καλησπερα,βρήκα λύση για το fingerprint να δουλέψει με αυτή την ROM.Αλλαξα kerner radon ,επέλεξα goodfix αισθητήρα,και μετά έκανα add το goodfix_miui το πρώτο zip.Θα δώσω αναλυτικά με Aida τις ακριβές πληροφορίες το κέντρο με τον αισθητήρα που έχω και ότι άλλο θέλουν τα παιδιά που κάνουν port.
-
Μπράβο σου που θα μοιραστείς με τους υπολοίπους την λύση που βρήκες.
-
Ο/H Giannis Papapostolou έγραψε:
,επέλεξα goodfix αισθητήρα,και μετά έκανα add το goodfix_miui το πρώτο zip.Θα δώσω αναλυτικά με Aida
Για παράδειγμα αν έχεις την stable xtrv και περάσεις από πανω την 9.2 δουλεύει μια χαρά.(χωρις ρεσετ)
Eνα ακόμη που είδα είναι ότι στην "προβληματικη" ρομ δεν μπορούσε να δημιουργήσει τον φάκελο μέσα στο userdata με τα δεδομένα του goodix.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
,επέλεξα goodfix αισθητήρα,και μετά έκανα add το goodfix_miui το πρώτο zip.Θα δώσω αναλυτικά με Aida
Eνα ακόμη που είδα είναι ότι στην "προβληματικη" ρομ δεν μπορούσε να δημιουργήσει τον φάκελο μέσα στο userdata με τα δεδομένα του goodix..
Δοκιμασα και τα fix που προτειναν στο νημα εδω τα MIUI_MM_GOODIX και αυτο MIUI_MM_GOODIX2 χωρις επιτυχια.
Μετα δοκιμασα μεσα απο το recovery sta tools ενα fix για το fingerprint αλλα δν ειχα επιτυχια.Ηθελα ταχυτερη φορτιση και undervolt οποτε εψαξα να δω kerner κατεβασα τον radon [KERNEL][04-02][Radon Kenzo V6.3][STABLE][CM… | Xiaomi Redmi Note 3 ακολουθησα τα κλασικα backup boot,system και flash το radon kernel.Εκει ρωταει τι αισθητηρα εχουμε FPC η Goodix(παρεπιπτωντος το aida64 δν αναγνωριζει σωστα τον αισθητηρα γτ μου λεει FPC / Goodix και απο κατω FPC102x /FP ενω το Device Info HW απο το playstore λεει goodix) κλτ.Επελεξα FPC και μολις τελειωσα την εγκατασταση του kernel δοκιμασα αμεσως το αποτυπωμα αλλα παλι κρασαρε με επαννεκινηση το κντ.
Ξανα flasara radon kernel αυτη την φορα επελεξα Goodix αλλα παλι κρασαρε!!(H εγκατασταση του radon το προτυνει εαν δν γνωριζεις τον τυπο του αισθητηρα να ξανα φλασαρεις δοκιμαζοντας κ τ 2,εγω δν ηξερα ακριβως γτ δν ηξερα εαν το aida λεει παπαριες η το Device Info HW).Αφου μου κρασαραν και με τις 2 επιλογες και με τους 2 τυπους αισθητηρα και με διαφορετικο kernel δν ειχα αποτελεσμα υπεθεσα οτι στην port rom κατι λειπει.Ξαναφλασαρα το MIUI_MM_GOODIX και δουλεψε.οποτε Κομπλε για την ωρα με radon kernel.
Δοκιμασα fast charge και πλεον φορτιζει με 1978ma εκανα και ενα ελαφρυ undervolt cpu και gpu -0.020mv σε καθε step μ radon kernel control.
Σημ:Tωρα που μπηκα στο aida64 λεει goodix ενω πριν το flash toy kernel ελεγε FPC / Goodix και απο κατω FPC102x /FP δν βγαζω ακρη -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Eνα ακόμη που είδα είναι ότι στην "προβληματικη" ρομ δεν μπορούσε να δημιουργήσει τον φάκελο μέσα στο userdata με τα δεδομένα του goodix..
-
-
Καλησπέρα!
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, είμαι με 9.2.15 αυτή την στιγμή χωρίς προβλήματα.
Περνάω την xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote3Pro_9.3.7_v10_6.0.zip ή να το αφήσω καλύτερα;
EDIT / UPDATE
Μόλις περάστηκε η 9.3.7 πάνω από την 9.2.15 (χωρίς fr μόνο με τα σχετικά clear) .
Όλα μια χαρά με κωδικούς pin lock/unlock και fingerprint scan!!! -
Εγω εβαλα την stable να δοκιμάσω λόγω του finger.Θα περιμένω μέχρι να λυθεί το προβλήμα στις port development.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα