Ωραια ευχαριστω πολυ! Μια τελευταια ερωτηση. Για να κανω root, μπορω να περασω twrp, να φλασαρω το zip του supersu και να κρατησω την official rom που εχω ή πρεπει να εχω xtrv ή arwma για να δουλεψει?
Μπορείς και με την official. Απλά δες μήπως χρησιμοποιήσεις το magisk. Το su δεν χρησιμοποιείται πια, σταμάτησε η ανάπτυξη του. Αν βέβαια σε βολεύει, εσύ ξέρεις.
Μπορείς και με την official. Απλά δες μήπως χρησιμοποιήσεις το magisk. Το su δεν χρησιμοποιείται πια, σταμάτησε η ανάπτυξη του. Αν βέβαια σε βολεύει, εσύ ξέρεις.
Εγινε λογικα θα χρησιμοποιησω magisk. Δεν το γνωριζα για το supersu. Ευχαριστω για την βοηθεια! Να σαι καλα!
Εγω περασα χτες την 9.2.21 αλλα ειχα επανεκκινησεις και ενα παιδι απο εδω μου ειπε οτι επρεπε να ειχα κανει factory reset. Δεν ειχα αναφερει οτι απο το advanced wipe ειχα κανει κανονικα wipe data, cache και dalvik cache. Εχει διαφορα το wipe σε αυτα τα 3 απο την επιλογη που υπαρχει πριν για factory reset με swipe?
Αρα λογικα δεν θα οφειλοταν εκει το bootloop. Βεβαια μετα απο μερικες επανεκκινησεις και αφου τελειωναν οι αρχικες ρυθμισεις της συσκευης εστρωνε, αλλα τωρα το φοβαμαι να ξαναφλασαρω..
Καλησπέρα έχω την παρακάτω rom και νομίζω ήρθε ο καιρός να αλλάξω κι εγώ. Ποια μπορώ να βάλω βάση του fingerprint sensor για να μην έχω πρόβλημα και ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@omegagr Εγω φλασαρα 9.2.21 και 9.3.7 αλλα και στις δυο το δακτυλικο δεν μου δουλεψε με αισθητηρα goodix οπως ειναι και ο δικος σου. Αν υπαρχει καποια rom στην οποια δουλευει το δακτυλικο και αξιζει η αναβαθμιση απο 8.11.22 θα βοηθουσε και εμενα.
@omegagr δες την απάντηση με αριθμό 22100. Έχω δημοσιεύσει φωτό aida64 όπου φαίνεται να έχουμε τις ίδιες ενδείξεις. Έχω περάσει την XTRV 9.2.21 και το fingerprint δουλεύει μια χαρά.
Δοκίμασέ το με FR επειδή πας από Global σε dev rom