Μα ρε παιδεία το kenzo δεν έχει σταματήσει να παίρνει επίσημα από την Xiaomi αναβαθμίσεις ??
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασε την AEX 6.4 pie ή oreo. Στον γερό λύκο Mi3 τα πάει μια χαρά.
Εδώ το link Download Center | AospExtended
Όπως επίσης και Havoc-os.
Υπόψιν αν δεν έχουν play store πρέπει να κάνεις εγκατάσταση τα open gapps για την ανάλογη έκδοση android.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή έχω μπερδευτεί από τους πολλούς οδηγούς, θέλω να κάνω root to redmi note 3 pro. Παλιότερα το είχα κάνει αλλά έκανα update και πρέπει να σταμάτησε να είναι ροοταρισμένο. Έχω την MIUI 10 global 8.11.22 beta. Επίσης είναι ξεκλιδωμένος ο bootloader (το είδα απο την εφαρμογήadb)
Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να το κάνω ξανά root?
Γενικά κάθε φορά που θα μου βγάζει update και το κάνω, θα χάνετε και το root? αν ναι, μήπως μπορώ να βάλω μια άλλη rom που να μην έχει τέτοια θέματα?
Κάθε φορά θα χάνεται το root, όταν κάνεις αναβάθμιση.
Πρέπει να περάσεις στη μνήμη του τηλεφώνου σου το magisk και να το εγκαταστήσεις μέσω twrp. Και αυτό θα κάνεις κάθε φορά μετά από αναβάθμιση.
Έκανα install TWRP το δοκίμασα να δω πως είναι μετά το έκλεισα για να ανοίξω το κινητό και βάλω μέσα το magisk για να το κάνω root, αλλά δεν ανοίγει και κολλάει στο στο σήμα mi.
Καμιά ιδέα τι να κάνω?
Το κινητό έχει επίσημη rom η οποία δε συνδιάζεται με twrp. Για να ανοίξει η συσκευή και να έχει και twrp, θα πρέπει να ξαναμπείς στο twrp, να περάσεις από τον υπολογιστή στο κινητό το magisk, να το κάνεις flash και μετά θα ανοίξει.