Καλησπέρα σε όλους και όλες..
Επειδή έψαξα λίγο αλλά δεν..
Έχουμε κάπου κανένα link απο την τελευταία XTRV για το RN3pro?
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Έχω μείνει στην 8.11.8...
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Το βλέπω λιγο δύσκολο να υποστηρίζεται ακόμα απ' την κοινότητα σε θέμα ρομ, απλά να βρούμε την τελευταία που κυκλοφόρησε, εκτός κ αν είναι αυτή που ήδη έχεις!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλησπέρα σε όλους και όλες..
Επειδή έψαξα λίγο αλλά δεν..
Έχουμε κάπου κανένα link απο την τελευταία XTRV για το RN3pro?
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Έχω μείνει στην 8.11.8...
@CrisBalGreece Επίσης τσέκαρε ποιόν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος έχει η συσκευή σου. Αν θυμάμαι καλά με goodix θα έχεις θέμα και δεν θα λειτουργεί με ported rom.
Το βλέπω λιγο δύσκολο να υποστηρίζεται ακόμα απ' την κοινότητα σε θέμα ρομ, απλά να βρούμε την τελευταία που κυκλοφόρησε, εκτός κ αν είναι αυτή που ήδη έχεις!!
Εννοείται ότι δουλεύει..
είναι το κύριο τηλέφωνό μου εδώ και 3 χρόνια..
Τα leeco είναι για ROM builds and resting..
Αφού το ξέρεις..Anyway..ευχαριστώ για την απάντηση..
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Χαίρετε.
Έχω μείνει στην έκδοση XTRV_arΩma 7.9.21 beta με android 6.0.1
Θέλω να πάω στην τελευταία απροβληματιστη έκδοση.
Επειδή απ'οτι καταλαβαίνω είναι μεγάλο άλμα, ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω και τι επιπλέον να κανω (πχ θέλει πρώτα να περάσω κάποια ενδιάμεση;)
Το fingerprint είναι fpc
Εχω κάποια θεματακια αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα ρομ.
Το κυριότερο είναι ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν με ακούνε στην αρχή , απομακρύνω το τηλ. από το αυτί για να ενεργοποιηθεί η οθόνη και το ξαναφερνω κοντά μου και τότε με ακούνε. Προφανώς κάτι με τον proximity sensor.
Επίσης όταν ακούω μουσική με οποιοδήποτε πρόγραμμα, μετά από κάμποση ώρα κάνει διακοπές όπου για να συνεχίσει το τραγούδι πρέπει είτε να πατήσω κανενα κουμπί στα ακουστικά, είτε να τριγκαρω τον fingerprint sensor...
Τέλος μια sd κάρτα 128 σταμάτησε να την βλέπει
Πάντως κι ανεξάρτητα αν θα λυθούν τα θεματα ή οχι, θα θελα να του βάλω μια από τις τελευταίες stable ή dev (όποια είναι πιο εύκολο)
@CrisBalGreece Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και το Device Info από Play Store γιατί θυμάμαι ότι στο AIDA και σε εμένα έλεγε fpc ενώ στην άλλη εφαρμογή goodix με αποτέλεσμα να μην δουλεύει με την ported 9.3.7.