Πάνω από 14 εκατομμύρια εγγραφές για τις πρώτες πωλήσεις του Mi-5
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
ισως να περιμένεις κάνα μήνα που θα πέσει ,λογικά, λίγο ή τιμή. Και εμενα με ψήνει αλλά είναι τσιμπημενο.
-
-
Ο/H Panilion έγραψε:
ισως να περιμένεις κάνα μήνα που θα πέσει ,λογικά, λίγο ή τιμή. Και εμενα με ψήνει αλλά είναι τσιμπημενο.
Η πλάκα είναι ότι οι τιμές των κινέζων είναι κάπως απρόβλεπτες και δεν επηρεάζονται από το χρόνο..αλλά από τη ζήτηση. Για παράδειγμα εγώ πήρα το Redmi Note 2 112 ευρώ και τώρα η χαμηλότερη τιμή είναι γύρω στα 120 ευρώ!..δηλαδή ανέβηκε! --ενα κινητό που λανσαρίστηκε τον Αύγουστο-- Το ίδιο ισχύει και για άλλα κινητά της Xiaomi (π.χ. το Note 3 δεν λέει να πέσει αλλά...ανεβαίνει κι αυτό!) Επιπλέον έχουμε και την ισοτιμία ευρώ/δολλαρίου εναντίον μας που (πάλι) χειροτέρεψε ...
Μην περιμένετε καλύτερη τιμή σε κανα μήνα..σε κανα εξάμηνο..ίσως -
μωρέ μπράβο .... για να δούμε που θα κατασταλάξει και η τιμή του και τι θα παιχτεί όταν κυκλοφορήσει Ινδία .
-
-
Ο/H trifos έγραψε:
Με το καλό να το παραλάβεις κιόλας
Το καλό είναι ότι υποχωρεί πάλι η ισοτιμία ευρώ δολλαρίου και βελτιώνει σιγά σιγά πάλι τις τιμές -
ευχαριστώ,η τιμη ειναι αρκετα καλη πιστευω συγκριτικά με samsung, lg, 513ευρω με μεταφορικά,θήκη και tempered glass απο ebay οποτε οταν έρθουν θα είναι ετοιμο.Mi 11i 8/256
-
Ο/H trifos έγραψε:
ευχαριστώ,η τιμη ειναι αρκετα καλη πιστευω συγκριτικά με samsung, lg, 513ευρω με μεταφορικά,θήκη και tempered glass απο ebay οποτε οταν έρθουν θα είναι ετοιμο.
-
Απο το spemall,δεν μου ειπαν κάτι ισως απο δευτέρα μου απαντήσουν.Mi 11i 8/256