Καλησπερα στο φορουμ,δευτερη φορα που αγοραζω xiaomi μετα απο το mi note pro πηρα το redmi note 3,εντυπωσεις θετικες μπορω να πω με εξεπληξε ευχαριστα,ενα προβλημα που αντιμετωπζω προς το παρων ειναι με το δακτυλικο αποτυπωμα,δεν μου δουλευει,το τηλεφωνο ειναι με την Eλληνικη stable edition 7.1.8,καμια βοηθεια?Ευχαριστω
Προβλημα με τα δακτυλικα αποτυπωματα
-
-
Χρειάζεται να βάλεις pin ή pattern lock και θα δουλέψει
-
Ωραια το δοκιμαζω τωρα και θα αναφερω,Ευχαριστω
-
Δουλεψε,σε ευχαριστω πολυ δεν το ηξερα,κατι ακομα δουλευω πολυ με το custom live wallpaper (KLWP) στα προηγουμενα τηλεφωνα που ειχα οι ανανεωσεις γινονταν κανονικα,τωρα στο redmi note ουτε update καιρου ουτε update της μπαταριας διαβαζει και υπαρχουν ορισμενα θεματα του KLWP που εχουν χαρτη της περιοχης σου απλα το κινητο δεν τους δειχνει,λειπει κατι απο την ρομ?μπορω να προσθεσω εγω τιποτα?Ευχαριστω...
-
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη μερίδα εφαρμογών που δεν συνεργάζονται καλά με την miui. Δεν ξέρω την συγκεκριμένη εφαρμογή αλλα απο ότι διαβάζω εχει προβλημα και με άλλους launchers
-
Καλημέρα σε όλους.
Έχω δοκιμάσει (έτσι νομίζω) όλους τους τρόπους για ξεκλείδωμα με το δακτυλικο αποτύπωμα αλλά δεν....
Το μόνο που κάνει είναι να πατήσω πρώτα το κουμπί on/off, να ανάψει η οθόνη και μετά το δέχεται...
Κανονικά δεν θα έπρεπε με "σβηστεί" την οθόνη να ενεργοποιηθεί με το άγγιγμα στο αποτύπωμα;; -
-
7.1.8 stable έχει φίλε μου...
Στο προηγούμενο που είχα ξεκλειδωνε με σβηστεί οθόνη... Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται και μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@manstef13, καλώς ήρθες στην παρέα μας
Για αρχή, ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχενι στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", μην τα γράψεις, δεν είναι το ίδιο, φώτο.
Επίσης διάβασε λίγο εδώ να εμηερωθείς για μερικά βασικά θέματα σχετικά με τα xiaomi Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις -
Ο/H manstef13 έγραψε:
-
Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους. Πριν από λίγες ημέρες πήρα στη σύζυγο το redmi note 3 pro. Παρόλο που είχα ενημερωθεί για τις rom, επειδή το βρήκα σε καλή τιμή από ελληνικό κατάστημα (μέσω Skroutz) και βιαζόμουν, μάλλον το πήρα με ανεπίσημη, παρόλο που αναγράφει MIUI Global 8.0/stable 8.0.1.0.0 (LHOMIDG) (έχει ελληνικά και αγγλικά στα μενού ανάκατα). Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι το δακτυλικό αποτύπωμα. 'Ολα τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Είδα τους οδηγούς για εγκατάσταση της official rom, αλλά να σας πω την αλήθεια διστάζω λίγο. Τα λέμε μετά τα Χριστούγεννα, εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Και πάλι χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα