Μπράβο και πάλι! Είστε αξιέπαινοι παιδιά!!!
[Preview] Τι νέο θα έχει η Ελληνική GTV-6.3.3 ROM
-
-
-
-
Μπράβο ρε παλικάρια, για άλλη μια φορά.
-
σαε αναμονή της ρομ !!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Κύριοι
ήρθε η ώρα.
Είδη η νέα Rom είναι κατά την διαδικασία της εγκατάστασης. Απ' ότι είδα στο e-mail, λέει ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση του super su, έχει ενσωματωθεί (Πολύ καλό).
Σε λίγο νέα. Ελπίζω θετικά χωρίς προβλήματα.
Συνέχεια...... Όλα καλά με την εγκατάσταση. Το Super su είναι εγκαταστημένο και δουλεύει, πλέον το κινητό είναι Root. Σε μένα που έχω το Swift key αγορασμένο, μου εγκατέστησε και την beta έκδοση, και τώρα έχω δύο εφαρμογές swift key. Ποια να κρατήσω; Η beta είναι πιο καλή;
(Να αναφέρω ότι στην διαδικασία της εγκατάστασης δεν έκανα clear cash)
SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos) : Δοκίμασα να γράψω μήνυμα αλλά έφτασε μέχρι τους 68 χαρακτήρες περίπου αν μέτρησα καλά, ενώ με το Handcent που χρησιμοποιούσα, όπως και πριν, όλα καλά.
4Way Reboot : Δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές στην επανεκκίνηση. Εκτός αν ενεργοποιούνται από άλλο σημείο.
Dolby Atmos : Εγκαταστάθηκε και λειτουργεί κανονικά. Παρατήρησα, σε πρώτη φάση, κάποια διαφοροποίηση στον ήχο του κινητού προς το καλύτερο, αν είναι αποτέλεσμα του Atmos.
XtremeMusic : Αν πρόκειται για ξεχωριστή εφαρμογή, εγώ δεν βρήκα κάποια να έχει περαστεί.
Desire Play : Το ίδιο όπως πάνω.
TWRP 3.0 : Όλα καλά, εγκαταστάθηκε. -
Ο/H bzanios έγραψε:
Κύριοι
ήρθε η ώρα.
Είδη η νέα Rom είναι κατά την διαδικασία της εγκατάστασης. Απ' ότι είδα στο e-mail, λέει ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση του super su, έχει ενσωματωθεί (Πολύ καλό).
Σε λίγο νέα. Ελπίζω θετικά χωρίς προβλήματα.
Συνέχεια...... Όλα καλά με την εγκατάσταση. Το Super su είναι εγκαταστημένο και δουλεύει, πλέον το κινητό είναι Root. Σε μένα που έχω το Swift key αγορασμένο, μου εγκατέστησε και την beta έκδοση, και τώρα έχω δύο εφαρμογές swift key. Ποια να κρατήσω; Η beta είναι πιο καλή;
(Να αναφέρω ότι στην διαδικασία της εγκατάστασης δεν έκανα clear cash)
SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos) : Δοκίμασα να γράψω μήνυμα αλλά έφτασε μέχρι τους 68 χαρακτήρες περίπου αν μέτρησα καλά, ενώ με το Handcent που χρησιμοποιούσα, όπως και πριν, όλα καλά.
4Way Reboot : Δεν υπάρχουν τέτοιες επιλογές στην επανεκκίνηση. Εκτός αν ενεργοποιούνται από άλλο σημείο.
Dolby Atmos : Εγκαταστάθηκε και λειτουργεί κανονικά. Παρατήρησα, σε πρώτη φάση, κάποια διαφοροποίηση στον ήχο του κινητού προς το καλύτερο, αν είναι αποτέλεσμα του Atmos.
XtremeMusic : Αν πρόκειται για ξεχωριστή εφαρμογή, εγώ δεν βρήκα κάποια να έχει περαστεί.
Desire Play : Το ίδιο όπως πάνω.
TWRP 3.0 : Όλα καλά, εγκαταστάθηκε.
-
Ο/H bzanios έγραψε:
SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos) : Δοκίμασα να γράψω μήνυμα αλλά έφτασε μέχρι τους 68 χαρακτήρες περίπου αν μέτρησα καλά
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ευχαριστώ, νόμιζα ότι τα αλλάζει σε κεφαλαία το mod όπως κάνουν άλλες εφαρμογές. Θα το δοκιμάσω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Αν μπουν ενσωματωμένα στη ΡΟΜ και το clearmotion και η camera για τις mtk συσκευές,θα μας γλιτώσει απο από πολλά φλασαρισματα.
Keep up the good workYou may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0