μολις χθες εκανα παραγγελια για το redmi note 3 pro και το πηρα με multilanguage-rom οχι την official εκανα βλακεια? και οταν το παρω τι πρεπει να κανω για να εχω αναβαθμισεις ? γιατι οπως εμαθα η multilanguage rom δεν περνει αναβαθμισεις?
multilanguage rom
-
-
Ο/H kostatos έγραψε:
μολις χθες εκανα παραγγελια για το redmi note 3 pro και το πηρα με multilanguage-rom οχι την official εκανα βλακεια? και οταν το παρω τι πρεπει να κανω για να εχω αναβαθμισεις ? γιατι οπως εμαθα η multilanguage rom δεν περνει αναβαθμισεις?
Έτσι και αλλιώς με τις ROM που βάζουν μέσα μην περιμένεις αναβαθμίσεις ... -
μολις είδα αυτό...κάτω κάτω στην σελίδα
Multilanguage and Root.
Έτσι τουλάχιστον λέει.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Snapdragon 650 | Page 4 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Suppo -
ευχαριστω πολυ για της απαντησεις
-
Mπορει να μας εξηγηση καποιος για ποιο λογο να προτιμησουμε την multi rom απο την official(π.χ. εμενα δεν θα με πειραζε το κινητο να μην ειχε ελληνικα) περα απο το blotware που μπορει να εχει η official αν και λυνεται με root.
α και κατι ακομα αμα εχουμε την official δεν θα περνουμε αναβαθμισης κανονικα; -
ναι spek αυτό ισχύει για τις αναβαθμίσεις, εάν έχεις την αγγλικοκινεζικη θα παίρνεις κανονικά τα update, πχ επιδιορθώθηκε το θέμα με την καθυστέρηση αναγνώρισης των sim, αυτοί που έχουν multilang δεν μπορούν να το λύσουν το θέμα γιατί δεν παίρνουν update. Εγώ προσωπικά σήμερα θα το παραγγείλω κι θα το παραγγείλω με official. Απλά θέλω να μου πει κάποιος mod εάν γνωρίζει το εάν και το πότε θα κάνουν realese την "επίσημη" ελληνική έκδοση τα αλάνια του φόρουμ μας.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Καλησπέρα και καλώς ήρθα στην παρέα σας!
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω παραγγείλει το Redmi Note 3 Pro από την Ευρωπαική αποθήκη του Minideal, αλλά από ότι με ενημέρωσαν, θα έρθει με περασμένη την Multilanguage ROM.
Προσωπικά θα προτιμούσα αρχικά να έχει την original για να πέρνει και OTA Updates.
Και κάπου εδώ, έρχεται μια ίσως χαζή ερώτηση: Το γεγονός ότι έρχεται με Multilanguage ROM, σημαίνει ότι θα έχει ξεκλείδωτο bootloader ή ότι θα πρέπει να ακολουθήσω άλλη (ευκολότερη) διαδικασία για να φλασάρω Ελληνική ROM;
Ευχαριστώ
Δημήτρης -
Ο/H Tsints έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς ήρθα στην παρέα σας!
Ο/H Tsints έγραψε:
Και κάπου εδώ, έρχεται μια ίσως χαζή ερώτηση: Το γεγονός ότι έρχεται με Multilanguage ROM, σημαίνει ότι θα έχει ξεκλείδωτο bootloader
-
σημερα παρεβαλα το δικό μου redmi note 3 pro με multilang και φοράει έκδοση MIUI global 7.1stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) σημαίνει κάτι αυτό? Συνεχίσω κανονικά με ξεκλειδωμα bootloader ?
-
Ο/H kostatos έγραψε:
σημερα παρεβαλα το δικό μου redmi note 3 pro με multilang και φοράει έκδοση MIUI global 7.1stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) σημαίνει κάτι αυτό? Συνεχίσω κανονικά με ξεκλειδωμα bootloader ?
Καλησπέρα! Όχι είναι πειραγμένη πολύγλωσση από κινεζομάγαζο. Και απ όσο ξέρω δεν είναι και η καλύτερη.
για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει να κάνεις αίτηση στη χιαομι να πάρεις έγκριση. να περάσεις την stable. μετά περνάς την developer ξεκλειδώνεις τη συσκευή και βάζεις ελληνικά.
αυτά σε συνοπτική διαδικασία. -
εχω ήδη πάρει άδεια για ξεκλειδωμα ,υπάρχει κάπου πως γίνεται η διαδικασία βημα-βημα?
-
Ο/H kostatos έγραψε:
εχω ήδη πάρει άδεια για ξεκλειδωμα ,υπάρχει κάπου πως γίνεται η διαδικασία βημα-βημα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα