Να προσθέσω και 2 force restart του τηλεφώνου.....
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Η μπαταρια παει πολυ καλα μεχρι στιγμης! Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν κανω εκκαθαριση της ram, δεν πεφτει ποτε κατω απο 800mb ενω πριν πηγαινε 1.1-1.2.. Το αντιμετοπιζει κανενας αλλος;
-
Ο/H lizardous έγραψε:
Η μπαταρια παει πολυ καλα μεχρι στιγμης! Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν κανω εκκαθαριση της ram, δεν πεφτει ποτε κατω απο 800mb ενω πριν πηγαινε 1.1-1.2.. Το αντιμετοπιζει κανενας αλλος;
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Ο/H lizardous έγραψε:
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
τρέχουν και το swiftkey και το dolby τουλάχιστον
-
Πολλά καλούδια, καμία ανησυχητική αναφορά μαλλον αύριο θα την φορτώσω, δεν αντέχω... Μπράβο εκ τον προτέρων για την εκπληκτική δουλειά.
-
-
-
Ο/H Nelias έγραψε:
Αυτό που εγκατέστησα είναι το free. βλέπε συνημμένο
Ο/H baiosss έγραψε:
Αν θελεις το αγοραζεις για να εχεις καποιες εξτρα δυνατοτητες.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Αρα το πρόβλημα με τη Ραμ φαίνεται να είναι γενικό. Και εγώ το ειχα αναφέρει πιο πριν. Γενικά είμαστε πεσμένοι
-
Μετα απο 2 μερες που φοραω την 6,3,3 Σαββατο 8 το πρωι - Κυριακη 9 το βραδυ , με χρηση σε σχεση με προηγουμενες ρομ που ημουν στο 10% τωρα ειμαι στο30%. Επισης ειδα οτι οταν εβγαζα σε προηγουμενες ρομ τον φορτιστη το 100% επεφτε μεσα σε ενα μισαωρο το πολυ ενω τωρα κρατησε 4 ωρες περιπου. Μπραβο στα Παιδια.
-
Ολα καλα με τη νεα ρομ εκτος απο ενα προβλημα με το bluetooth. Οταν παω να το ενεργοποιησω μου πεταει μηνυμα οτι οι ρυθμισεις εχουν σταματησει
Επισυναψα και μια αναφορα αν εχει καποιος ορεξη να τη δει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα