[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
-
Παιδιά μια χαρά η ρομ αλλά από θέμα μπαταριας έχουμε θέμα με fb και λίγο παιγνίδι το πολύ τρισημηση ώρες οθόνη έχω κάνει και wipe αλλά πάλι τα ίδια, τελικά η κινεζη στο θέμα της αυτονομίας το έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια οτι και να λενε διαφοροι πιστευω οτι η τελευταια ρομ ειναι η καλυτερη. Σε αυτο μπορει να βοηθησει το TWRP , (Αν σε καποιον δεν αρεσει μπορει να γυρισει πισω εκει που ηταν καλυτερα πολυ ευκολα.) Οσο για το Antutu τα παιδια εδω μου ειπαν διαφορα για αυτο γιατι και εγω ειχα περιεργα αποτελεσματα,και ειχαν πολυ δικιο. Αναλογα ποτε και πως το κανεις μπορει να εχει μεγαλη διαφορα, οποτε για εμενα …ασε το Antutu και κοιτα απλα το κινητο να δουλευει ρολοι όπως το θελεις εσυ.
-
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Παιδια οτι και να λενε διαφοροι πιστευω οτι η τελευταια ρομ ειναι η καλυτερη. Σε αυτο μπορει να βοηθησει το TWRP , (Αν σε καποιον δεν αρεσει μπορει να γυρισει πισω εκει που ηταν καλυτερα πολυ ευκολα.) Οσο για το Antutu τα παιδια εδω μου ειπαν διαφορα για αυτο γιατι και εγω ειχα περιεργα αποτελεσματα,και ειχαν πολυ δικιο. Αναλογα ποτε και πως το κανεις μπορει να εχει μεγαλη διαφορα, οποτε για εμενα …ασε το Antutu και κοιτα απλα το κινητο να δουλευει ρολοι όπως το θελεις εσυ.
Μα φυσικά! Το antutu είναι για τους αριθμολαγνους και τίποτα περισσότερο. Τις πραγματικές επιδόσεις μιας συσκευής τις βλέπεις στην καθημερινή της χρήση και όχι μέσα από χαζοεφαρμογες.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Tsetkin έγραψε:
Αξιζει να βαλω την καινουργια ROM ή να περιμενω την stable?
Ή αν θες κάνε ένα back up και αν δεν σου αρέσει πας πίσω -
-
Παιδιά, προσέξτε με το antutu, αυτοί που αναβάθμισαν στην έκδοση 6.0.3 έχουν αισθητά χαμηλότερα σκορ σε σχέση με την έκδοση 6.0.1, που βλέπω ότι έχουν οι φίλοι που έστειλαν screenshots
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Εμένα η Ρομ με τίποτα ανοικτό κινείται στο 1 Gb από τα 3 που έχω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα