Όχι δεν μου έβγαλε τίποταΟ/H spideman3 έγραψε:
Πάτα το κουμπί power ταυτόχρονα με volume up και μετά από κάποια δευτερόλεπτα πες αν βγήκε μπλε οθόνη που γράφει twrp ή το mirecovery 2.0.1
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H vaskas έγραψε:
Όχι δεν μου έβγαλε τίποτα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Δες εδώ
-
Ο/H vaskas έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Δες εδώ
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε fastboot λειτουργία μπαίνεις? Ξανά το κουμπί power πατημένο και ταυτόχρονα το volume down.
-
Ο/H vaskas έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε fastboot λειτουργία μπαίνεις? Ξανά το κουμπί power πατημένο και ταυτόχρονα το volume down.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H vaskas έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Aπό μένα καληνύχτα σε λίγες ώρες δουλεύω. Θα σε βοηθήσουν τα άλλα παιδιά. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν παίζει να μην μπαίνει σε fastboot. Εδώ το νήμα είναι για τις ρομ developer. Θα πας forum θα βρεις την συσκευή σου και εκεί θα ανοίξεις το θέμα. Μετά αν θέλεις μπες στο How to Μι4 και διάβασε σχετικά με fastboot kai πως περνάμε fastboot rom και μετά την Ελληνική.
Όσο για το βίντεο δείχνει αυτήν τη recovery prntscr.com/ae4umn , ενώ το κινητό μου μου έβγαζε αυτήν prntscr.com/ae4v3q αλλά στην ουσία είναι το ίδιο έτσι;
Ευχαριστώ για την βοήθεια, καλό βράδυ. -
Ο/H vaskas έγραψε:
αν δεν το καταφέρω θα ανοίξω σίγουρα θέμα.
Είδες τον τίτλο του τοπικ τι γράφει.
Γράφει για την dev rom 6.3.3 ότι συζηταμε σε αυτο το τοπικ.
Εσύ τόση ώρα μιλάς για το πρόβλημα σου να μην μπορείς να μπεις σε recovery και fastboot και μονο offtopic θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Για να μην γεμίζουμε λοιπον ενα τόπικ με μη σχετικές πληροφορίες, κανόνας ειναι να μεταφέρουμε το θέμα στο αναλογο τοπικ.
Αν δεν υπάρχει τότε δημιουργούμε ενα τοπικ
Εδώ θα βρεις του κανονισμούς του φορουμRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Επρεπε να το είχες κανει εδώ και ώρα φίλε μου.
Είδες τον τίτλο του τοπικ τι γράφει.
Γράφει για την dev rom 6.3.3 ότι συζηταμε σε αυτο το τοπικ.
Εσύ τόση ώρα μιλάς για το πρόβλημα σου να μην μπορείς να μπεις σε recovery και fastboot και μονο offtopic θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Για να μην γεμίζουμε λοιπον ενα τόπικ με μη σχετικές πληροφορίες, κανόνας ειναι να μεταφέρουμε το θέμα στο αναλογο τοπικ.
Αν δεν υπάρχει τότε δημιουργούμε ενα τοπικ
Όσο για το '' θα ανοίξω θέμα άάν..'' το έγραψα διότι δεν είχα σκοπό να συνεχίσω να πολυλογώ στο τόπικ της developer rom από τη στιγμή που με κατατόπισε ο φίλος spiderman και συνάμα πήγαινε καλά η εγκατάσταση με miflash.
Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός και καλό βράδυ!! -
Ο/H vaskas έγραψε:
Έχεις δίκιο έπρεπε να ανοίξω συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο δεν περίμενα να συνεχιζόταν τόσο πολύ το συγκεκριμένο.
Όσο για το '' θα ανοίξω θέμα άάν..'' το έγραψα διότι δεν είχα σκοπό να συνεχίσω να πολυλογώ στο τόπικ της developer rom από τη στιγμή που με κατατόπισε ο φίλος spiderman και συνάμα πήγαινε καλά η εγκατάσταση με miflash.
Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός και καλό βράδυ!!
-
Ύστερα απο μια εβδομάδα χρήσης της συγκεκριμένης ρομ, μπορώ να πω οτι είναι αρκετά smooth και σταθερή. Δεν παρατήρησα κατα τη λειτουργία κάποιο bug. Το μόνο αρνητικό που βρήκα, ειναι η γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη rom με συγκεκριμένη καθημερινή χρήση. Μακάρι στη νεα να διορθωθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα