εχω την αισθηση πως η 6.3.3 ειναι η καλυτερη απο οσες εχω δικιμασει
Ισως ειναι νωρις αλλα ετσι βλεπω
Ισως ειναι νωρις αλλα ετσι βλεπω
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kinezos69 έγραψε:
Σε redmi note 2 τι λέει η διαχείριση της μπαταρίας?
Επίσης επειδή έχω μπερδευτεί, πως περνάμε την rom?
Με τον παλιό τρόπο? Δλδ "davlic & wipe cache" και μετά "αναβάθμιση" , "επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"?
Φοράω την 6.1.29.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ακριβώς....Ο/H pechr έγραψε:
Oπότε λογικό επακόλουθο είναι ότι εμείς που δοκιμάζουμε custom recoveries πχ του michael να το αλλαζουμε όνομα σε twrp.img πλέον και να το ρίχνουμε στον ίδιο φάκελο αντικαθιστώντας το παλιό ώστε να μπορεί η οδηγία του script να το βρει. Σωστά;
![]()
Ειδικά για το Mi-Pad κάνουμε το Update από την Aναβάθμιση της MIUI με την προυπόθεση ότι έχουμε ήδη την προηγούμενη Version στην συσκευή μας με το CWM Recovery.Ο/H apo.stam έγραψε:
Το ιδιο ισχυει κ για το mipad; Αν ναι, θα πρεπει να μετονομασω το αρχειο σε update.zip;
Μόλις τελειώσει το Update, ελέγχουμε αν μας έβαλε τo Super User και το Dolby Atmos.
Αν όχι, τότε προχωρούμε σε δεύτερο Flash της ίδιας ROM από το TWRP Recovery αυτή την φορά, έτσι ώστε να γίνουν σωστά όλες οι εγκαταστάσεις των MOD.
Όπως καταλάβατε, από εδώ και πέρα, και το Mi-PAD θα έχει TWRP Recovery 3.0.0, αλλά και θα είναι ROOT με το Super User σε όλες τις Developer ROM.
Έχεις λάβει 2 Mail για το Mi-Pad...Ο/H fanatic έγραψε:
Στο mipad, αφου κανω την πρωτη εγκατασταση απο updater, δεν εγκαθίσταται ουτε το su ουτε το atmos. Μπαινω σε twrp 3.0 αλλα το θεμα ειναι οτι εκει μου βγαζει μονο το root dir (/) χωρις να βλεπει ουτε την internal sdcard ουτε την external (φακελος emulated ή storage) και επισης εγω δεν μπορω να περασω το αρχειο zip με την rom στο root dir, αφου δεν ειμαι root.
H προυηγουμενη ρομ που είχα ηταν η 6.2.25.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχεις λάβει 2 Mail για το Mi-Pad...Ο/H fanatic έγραψε:
Στο mipad, αφου κανω την πρωτη εγκατασταση απο updater, δεν εγκαθίσταται ουτε το su ουτε το atmos. Μπαινω σε twrp 3.0 αλλα το θεμα ειναι οτι εκει μου βγαζει μονο το root dir (/) χωρις να βλεπει ουτε την internal sdcard ουτε την external (φακελος emulated ή storage) και επισης εγω δεν μπορω να περασω το αρχειο zip με την rom στο root dir, αφου δεν ειμαι root.
H προυηγουμενη ρομ που είχα ηταν η 6.2.25.
To δεύτερο είχε και το FIX για το TWRP Recovery και fix για το Script.
Ξανακατέβασε την ROM Που είναι ανανεωμένη και κάνε την Install από την Αναβάθμιση της MIUI και θα στα φτιάξει όλα...![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Σε redmi note 2 τι λέει η διαχείριση της μπαταρίας?
Επίσης επειδή έχω μπερδευτεί, πως περνάμε την rom?
Με τον παλιό τρόπο? Δλδ "davlic & wipe cache" και μετά "αναβάθμιση" , "επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"?
Φοράω την 6.1.29.
- Βάλε την ΡΟΜ στην συσκευή σου
- Μπες στο TWRP Recovery και κάνε την Install
- Reboot
επειδή τις κλειδωσες πρόφανως να μην σου κλείνουν κατά την εκκαθαριση.Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
αιδια παταω εκκαθάριση στη ram και είναι κλειδωμένες μερικές εφαρμογές γιατί?