Σε σενα ειναι φυσιολογικό Ζαφείρα εξαιτίας της διαχείρισης που κάνει το xposed framework αλλά στον @stefanos1985 ??!!Ο/H zaf_4 έγραψε:
Kαι τώρα όταν καθαρίζω τις εφαρμογές μου πέφτει λίγο η ραμ αντί να μεγαλώνει.
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
πολύ καλή μου φαίνεται και πολύ γρήγορη.
-
Η ραμ αν και 3 γιγα πίνεται σαν φραπέ
το ατμος τρομερό και επανήλθε η προβολή φωτογραφιών
! Επίσης πρόσεξα αλλαγές στην κάμερα
-
Ενώ έχω ανοικτό το bluetooth για να συνδέεται με το Miband που έχω, κάποιες φορές όταν το ψάχνει για να κατεβάσει τα δεδομένα του, δεν το βρίσκει. Αν κλείσω το Bluetooth και το ξανά ανοίξω τότε στην επόμενη προσπάθεια το βρίσκει και κατεβάζει τα δεδομένα. Με ανοικτό το Bluetooth προσπάθησα να στύλο ένα αρχείο στον υπολογιστή αλλά δεν τα κατάφερα. όταν έκλεισα και ξανά άνοιξα το bluetooth τότε τα κατάφερα.
Να αναφέρω και το δεύτερο παράξενο. Μερικές φορές όταν κάνω την απενεργοποίηση από το γρήγορο μενού δεν μπορώ να το ξανά ενεργοποιήσω όσο και να περιμένω. Εκτός αν πάω μέσα από τις ρυθμίσεις. Τότε μπορώ. Εδώ μπορεί να φταίει το bluetooth ή το γρήγορο μενού.
(Προσπάθησα να το αναφέρω στο Bugtracker αλλά δεν μπόρεσα, μου το έκανε και στην 6.2.25 ).
Συνάντησε κανένας την ίδια συμπεριφορά; -
-
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Να αναφέρω και το δεύτερο παράξενο.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μόνο respect για την ομάδα!! Συνεχίστε έτσι παιδιά!!!
-
τωρα που αλλαξε το recovery μπορουμε να κανουμε επαναφορα αρχειου που ειχε δημιουργηθει με το προηγουμενο recovery;;;
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
τωρα που αλλαξε το recovery μπορουμε να κανουμε επαναφορα αρχειου που ειχε δημιουργηθει με το προηγουμενο recovery;;;
Αν ή ROM που φορούσες πριν όταν πήρες το backup είχε την παλιότερη έκδοση του TWRP 2.8.7.0 τότε θα πρέπει να ξανακάνεις καινούργιο.
Δεν το βλέπει εκείνο με την παλιά έκδοσηRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα