Οχι δεν μπορεις ν την περασεις κατευθείαν.. Θα διαβασεις τις οδηγιες για την πρωτη εγκατασταση σε marshmallown. Υπάρχει σύνδεσμος στο ποστ που θα κατεβασεις την τελευταια Rom.Ο/H dantekavala έγραψε:
Καλησπέρα στο φόρουμ
Έχω το Mi4 και δεν έχω περάσει νέα ρομ από την 5.11.5. Μπορώ να περάσω μέσα από το application της Miui την τελευταία επιλέγοντας απλά το zip ή υπάρχει άλλη διαδικασία; Θα πρέπει να γίνουν wipe μιας και πάω από την 5 στην 6;
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H dantekavala έγραψε:
5.11.5
Ο/H dantekavala έγραψε:
5 στην 6
Δηλαδή η 5.11.5 είχε κυκλοφορήσει στις 05/11/2015
5 έτος 11 μηνας 5 ημέραRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Jongou έγραψε:
Ο/H dantekavala έγραψε:
Καλησπέρα στο φόρουμ
Έχω το Mi4 και δεν έχω περάσει νέα ρομ από την 5.11.5. Μπορώ να περάσω μέσα από το application της Miui την τελευταία επιλέγοντας απλά το zip ή υπάρχει άλλη διαδικασία; Θα πρέπει να γίνουν wipe μιας και πάω από την 5 στην 6;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Quotes Removed ().
-
Ενα hyperlink θα αρκούσε
-
ουαου είναι Θεόρατο το post........ μιλάμε για HYPER postRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Να άναφέρω και γω για το mi3 απο την κυριακή μέχρι σήμερα, Bluetooth δέν χρησιμοποιώ
οπότε δέν έχω άποψη ,τα πληκτρολόγια
μου μπερδεύει κάποιες φορές τώρα δείχνει να έστρωσε,
η μπαταρία έχω την εντύπωση ότι τελειώνει πιο γρήγορα μπορεί να είναι και
η ιδέα μου ,τα υπόλοιπα πάντως είναι σούπερ,να στε καλά παιδιά
για το χρόνο και τον κόπο που κάνετε ευχαριστώ.
-
-
-
Το Mikey δεν είναι στην 6.3.3?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κατι άσχετο, διαπίστωσα πριν λίγο ότι έχει προστεθεί ή δυνατότητα 4k video rec στο mi4c, το αναφέρω επειδή διαβάζω σε διάφορα forum , παράπονα οτι δεν το έχει προσθέσει σαν δυνατότητα ή xiaomi.
Γενικότερα πάντως ή τελευταία rom έχει καποια μικρα θεματα, όπως π.χ. αλλάζει το προφίλ μπαταρίας όταν είναι στο 50% ενώ το έχω ρύθμισή στο 20%, δεν λειτουργεί ή αυτόματη φωτεινότητα, δεν κάνει ποτέ clean στο background καμία εφαρμογή που είναι στην μνήμη. Επίσης κάνει συγχρονισμό και με σύνδεση data ενώ επιλέχθηκε να κάνει μόνο μέσω wifi. Ή μπαταρία με την δική μου μέτρια χρήση δεν βγάζει μια ημέρα. Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν στην δική μου εγκατάσταση ή οποία ήταν μετά από factory default . Τέλος πάντων ή παρασκευή πλησιάζει και ελπίζω για κάτι καλύτερο . -
Παιδιά τον οδηγό αυτόν τον είδα, απλά δεν κατάλαβα. Στην αρχή μου λέει να κατεβάσω την 5.12.17 ή την τελευταία έκδοση από τον σύνδεσμο, όπου είναι αυτή:
xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.3.3.zip
Την ίδια ακριβώς κατεβάζω και από αυτό το θέμα.
Μετά όμως μου λέει πως θα πρέπει να ξανακάνω flash την έκδοση GTV-6.1.21 που είναι πιο παλιά.
Αυτό είναι που με έχει μπερδέψει.
Πρέπει να φλασάρω δύο ρομ μέσα από το application του updater αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί βάζω την καινούργια και μετά γυρνάω σε παλιά. -
Ο/H apollo_il έγραψε:
περασα πριν λιγο τη ρομ ερχόμενος από KitKat.όλα οκ μεχρι στιγμης.2 πραγματα που παρατηρησα,ο ηχος νομιζω ακούγεται καπως χαμηλοτερα και επισης όταν παω να γραψω μνμ η γραμματοσειρά του swiftkey δειχνει πολύ μικροτερη (ευτυχως που φοραω γυαλια :PPPPP ).
ααα κ το κυριοτερο..ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ το dolby atmos!!!!!!!!!!! :((((((
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα