[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H lazarosbot έγραψε:
καλημερα, στο mi4i βγαζει συνεχεια μια ειδοποιηση οτι "Δυστυχως η εφαρμογη mail εχει σταματησει..."
Ακριβώς το ίδιο στο Mi4i. Έχω ξανακάνει wipe cache, αλλά τίποτα.
Επίσης όταν πάω από Ρυθμίσεις->Εφαρμογές να επιλέξω το Mail βγάζει το ίδιο "Δυστυχώς..."Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
Tablet: Ramos i9 -
Ο/H dantekavala έγραψε:
Παιδιά τον οδηγό αυτόν τον είδα, απλά δεν κατάλαβα. Στην αρχή μου λέει να κατεβάσω την 5.12.17 ή την τελευταία έκδοση από τον σύνδεσμο, όπου είναι αυτή:
xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.3.3.zip
Την ίδια ακριβώς κατεβάζω και από αυτό το θέμα.
Μετά όμως μου λέει πως θα πρέπει να ξανακάνω flash την έκδοση GTV-6.1.21 που είναι πιο παλιά.
Αυτό είναι που με έχει μπερδέψει.
Πρέπει να φλασάρω δύο ρομ μέσα από το application του updater αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί βάζω την καινούργια και μετά γυρνάω σε παλιά.
Την GTV-6.1.21 την αγνοείς. Ο οδηγός έχει υποστεί πολλές ενδιάμεσες διορθώσεις και ξέμεινε και αυτό.
1. Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip ΚΑΙ την τρέχουσα Version από ΕΔΩ
2. Την κάνουμε Flash (την 5.12.17) ΜΟΝΟ μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI, και με αυτό τον τρόπο θα μας βάλει το mi-recovery και θα κάνει Merge τα Partition του System.
3. Όταν κάνει Reboot στην MIUI, αμέσως και πάλι από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI, κάνουμε Flash την τελευταία διαθέσιμη ROM που έχουμε κατεβάσει.
Επίσης, από την 6.3.3 και μετά έχει ενσωματωθεί το superSU και δεν χρειάζεται να το περάσεις μόνος σου όπως λέει ο οδηγός -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H beiman έγραψε:
Την επόμενη μέρα όμως παρατήρησα κάποιες επανεκκινήσεις και
αρκετά κολλήματα κατά την χρήση.
Παρατήρησε μήπως και κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο? -
Ο/H beiman έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H beiman έγραψε:
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο -
Ο/H beiman έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H beiman έγραψε:
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dantekavala έγραψε:
Παιδιά τον οδηγό αυτόν τον είδα, απλά δεν κατάλαβα. Στην αρχή μου λέει να κατεβάσω την 5.12.17 ή την τελευταία έκδοση από τον σύνδεσμο, όπου είναι αυτή:
xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.3.3.zip
Την ίδια ακριβώς κατεβάζω και από αυτό το θέμα.
Μετά όμως μου λέει πως θα πρέπει να ξανακάνω flash την έκδοση GTV-6.1.21 που είναι πιο παλιά.
Αυτό είναι που με έχει μπερδέψει.
Πρέπει να φλασάρω δύο ρομ μέσα από το application του updater αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί βάζω την καινούργια και μετά γυρνάω σε παλιά.
Την GTV-6.1.21 την αγνοείς. Ο οδηγός έχει υποστεί πολλές ενδιάμεσες διορθώσεις και ξέμεινε και αυτό.
1. Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip ΚΑΙ την τρέχουσα Version από ΕΔΩ
2. Την κάνουμε Flash (την 5.12.17) ΜΟΝΟ μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI, και με αυτό τον τρόπο θα μας βάλει το mi-recovery και θα κάνει Merge τα Partition του System.
3. Όταν κάνει Reboot στην MIUI, αμέσως και πάλι από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI, κάνουμε Flash την τελευταία διαθέσιμη ROM που έχουμε κατεβάσει.
Επίσης, από την 6.3.3 και μετά έχει ενσωματωθεί το superSU και δεν χρειάζεται να το περάσεις μόνος σου όπως λέει ο οδηγός
-
Ο/H dantekavala έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αυτό ξεκαθαρίζει αρκετά. Τελευταία ερώτηση. Αυτό που λέει ο τίτλος "Πρώτη εγκατάσταση για Marsmellow" ισχύει ακόμη; Δηλαδή την Παρασκευή που βγει η καινούργια, δε θα χρειαστεί να περάσω ξανά 5.12.17 και μετά την καινούργια. Σωστά;
Από την επόμενη φορά, αναβάθμιση της ROM κανονικά μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) και είσαι έτοιμος. -
<<<<<<<< Για την γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιο: Ανοίγεις σε μια εφαρμογή το πληκτρολόγιο (swiftkey)->πάνω από το "Q" ή το ";" (ανάλογα τη γλώσσα που έχεις) έχει τρεις γραμμές-> αλλαγή μεγέθους-> επιλέγεις >>>>>>>>>>>>>
σε ευχαριστώ πολύ φίλε το έφτιαξα. Τώρα μένει μόνο το atmos το οποίο δεν υπάρχει πουθενά στο τηλ. Θα εγκατασταθεί ίσως σε επόμενο update? -
Ο/H Bodai έγραψε:
@Jongou διορθωσε σε παρακαλώ το ποστ και βάλε απλά ενα link
-
και εγω ειχα σημερα μια επανεκκίνηση
-
στην 6.3.3
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0