[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H beiman έγραψε:
Βέβαια οι επανεκκινήσεις συνεχίζονται!!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Κατ' αρχάς χίλια ευχαριστώ για τη δουλειά,προσπάθεια και βοήθεια σε όλα.Έχω όμως δύο απορίες,
1)Τί γίνεται με το ξεκλείδωμα του bootloader στο Redmi Note 3 ώστε να μην χρειάζεται όλη αυτή η δαιδαλώδης(για εμάς τους ημιμαθείς) διαδικασία;
2)Ξέρει κανείς από Turbo-x tablets; έμπλεξα με ένα Coral και θέλω να πετάξω τη stock rom και να βάλω μια custom,αν γίνεται και αν υπάρχει κάτι σε custom.
Και πάλι ευχαριστώ για όλα. -
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την αναβάθμιση αλλά αν δεν το γράφω στο σωστό μέρος πείτε μου που να το μεταφέρω. Πριν κανένα δίωρο πήγα στο updater του mi4 και πάτησα επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery για να περάσω την 6.3.3. Εφόσον έκανα το wipe cache και cache modlik ή όπως αλλιώς λέγετε, πήγα να κάνω την αναβάθμιση την οποία δεν κατάφερα να την κάνω αλλά έκανα μια κουταμάρα μέσα στον installer(δεν ξέρω το πως). Μετά έκανα επανεκκίνηση το κινητο και πήγα να ξαναδοκιμάσω το update μέσω recovery αλλά πλέον αφού έκλεινε το κινητό δεν έμπαινε σε λειτουργιά recovery ( απλά έδειχνε το logo του mi και μετά έκλεινε) με αποτέλεσμα να πατάω το power button για να ξαναανοίξει το κινητό. Έπειτα δοκίμασα να κάνω την αναβάθμιση μέσω του updater αλλά πάλι γινόταν το ίδιο( έκλεινε η συσκευή ). Επίσης δεν μπορούσα να μπω σε λειτουργία recovery μέσω τον εξωτερικών πλήκτρων του κινητού. Αφού ξαναέκανα τις συγκεκριμένες προσπάθειες για κανα μισάωρο δεν κατάφερα τίποτα και σκέφτηκα να κάνω factory reset. Αφού πήγα να κάνω factory reset μου ζήτησε τον κωδικό του mi τον οποίο και έβαλα αλλά δεν με άφηνε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (λέγοντας να προσπαθήσω ξανά σε 2 λεπτά). Τέλος πήγα να κάνω αποσύνδεση από το mi και δεν με άφηνε γράφοντας το εξής ( ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ -->λήξη χρονικού ορίου αίτησης,παρακαλώ προσπαθήστε ξανά). Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά τι ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα για να γίνει το κινητό ξανά νορμάλ και να κάνω επιτέλους την αναβάθμιση;;
-
Ο/H vaskas έγραψε:
Τέλος πήγα να κάνω αποσύνδεση από το mi και δεν με άφηνε γράφοντας το εξής ( ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ -->λήξη χρονικού ορίου αίτησης,παρακαλώ προσπαθήστε ξανά). Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά τι ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα για να γίνει το κινητό ξανά νορμάλ και να κάνω επιτέλους την αναβάθμιση;;
Στο τέλος μπορείς να ξαβαγυρίσεις την γλώσσα πίσω στα ελληνικά χωρίς κανένα πρόβλημα... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Γύρνα πίσω και βάλε την γλώσα στα Αγγλικά και ολοκλήρωσε τις αρχικές ρυθμίσεις.
Στο τέλος μπορείς να ξαβαγυρίσεις την γλώσσα πίσω στα ελληνικά χωρίς κανένα πρόβλημα...
-
Ο/H vaskas έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Γύρνα πίσω και βάλε την γλώσα στα Αγγλικά και ολοκλήρωσε τις αρχικές ρυθμίσεις.
Στο τέλος μπορείς να ξαβαγυρίσεις την γλώσσα πίσω στα ελληνικά χωρίς κανένα πρόβλημα...
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πριν μπεις στον updater ποια rom είχες? Κράτησες back up?
-
Ο/H vaskas έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πριν μπεις στον updater ποια rom είχες? Κράτησες back up?
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για recovery έχεις twrp? και όταν λες factory reset τι τσέκαρες για καθαρισμό - εφόσον το έκανες με twrp-?
-
Πολύ καλή δουλειά όπως πάντα, ευχαριστώ πολύ.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaskas έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για recovery έχεις twrp? και όταν λες factory reset τι τσέκαρες για καθαρισμό - εφόσον το έκανες με twrp-?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα