Βοηθεια για αγορα mi5
-
-
Φιλε μου νομιζω μπορεις να το βρεις κ σε καλυτερη τιμη!για ριξε μια ματια σε vickmall καθως κ merimobiles(εχω ψωνισει 3 φορες!)Mi 11 pro
-
καλησπερα παιδια μετα απο 2.5 χρονια με το μι3 με αφησε πριν λιγο...σκεφτωμαι το μι5 ..το χρειαζομαι αμεσα οποτε θα το ψαξω απο ευρωπαικη αποθυκη..θελω το 3ραμ/32 πρεπει να προσεξω κατι ?βγενει με διαοφορτικοθς επεξεργαστες η κατι αλλο που θελει προσοχη?αξειζει η αγωρα του η πρωτεινετε κατι αλλο στα ιδια χρηματα?ευχαριστω πολυΔεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
καλησπερα παιδια μετα απο 2.5 χρονια με το mi3 πριν λιγο με αφησε ..σκεφτωμαι το mi5 λοιπον δεν μπορω να περιμενω 15-20 μερες διοτι δεν εχω αλλο τηλεφωνο να κανω την δουλεια μου οποτε παω σε ευρωπαικο μαγαζι
Ο/H sifnos1 έγραψε:
καλησπερα παιδια μετα απο 2.5 χρονια με το μι3 με αφησε πριν λιγο...σκεφτωμαι το μι5 ..το χρειαζομαι αμεσα οποτε θα το ψαξω απο ευρωπαικη αποθυκη..θελω το 3ραμ/32 πρεπει να προσεξω κατι ?βγενει με διαοφορτικοθς επεξεργαστες η κατι αλλο που θελει προσοχη?αξειζει η αγωρα του η πρωτεινετε κατι αλλο στα ιδια χρηματα?ευχαριστω πολυ
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
@sifnos1 δεν έχεις πολλές επιλογές. Την προηγούμενη βδομάδα που κοίταγα εγω για κάτι άλλο δεν βρήκα κανένα Xiaomi διαθεσιμο
Τωρα υπάρχει αυτή => 3GB/32GB - Xiaomi Redmi Note 3 PRO - EU Warehouse Αλλά για πόσο ακόμα??? -
Ο/H Bodai έγραψε:
@sifnos1 δεν έχεις πολλές επιλογές. Την προηγούμενη βδομάδα που κοίταγα εγω για κάτι άλλο δεν βρήκα κανένα Xiaomi διαθεσιμο
Τωρα υπάρχει αυτή => 3GB/32GB - Xiaomi Redmi Note 3 PRO - EU Warehouse Αλλά για πόσο ακόμα???
Ναι αξίζει! Πήρα 2 για φιλαράκια, το ένα από minideal και το άλλο από vickmall! Για 250ευρο (από European warehouse) αξίζει! Σε 2 μέρες τα είχα στα χέρια! Αααααααχ xiaomi mi3 τι έρωτας.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το mi5 υπάρχει στην ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy honorbuy.com/675-xiaomi-mi5-32gb-smartphone-white.html
-
σας ευχαριστω παιδια!κατελιξα στο note 3 pro ...Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Καλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισα να κοιταω κατα το Μi5, αλλα εχω καποιοες αποριες:
1) Τα θεματακια με τη "φτωχη" ποιοτητα κατασκευης που βγηκαν εινα ιυπαρκτα ή φιλολογικου ενδιαφεροντος? Εχει αντιμετωπισει καποιος κανενα προβλημα?
2) Η γυαλινη πλατη γινεται να αντικατασταθει εκ των υστερων με κεραμικη?
3) Ξερω οτι η μικρη εκδοση εχει υπο-χρονισμενο επεξεργαστη. Υπαρχει η δυνατοτητα ή η πιθανοτητα να ρυθμιστει αυτο μεσω της ROM μας? Εχει καποια ουσιαστικη διαφορα στην καθημερινη χρηση?
4) Τελικα ποτε υπολογιζεται να βγαλει η Xiaomi την επομενη "ναυαρχιδα" της, μπας και πεσει η τιμη του Mi5?
Πολλα ερωτηματα, το ξερω, αλλα θα εκτιμουσα καθε βοηθεια!
Ευχαριστω!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα