Την οθόνη με το ελλατωματκό digitizer την έχω ακόμα πάνω στο τηλ. .Πριν την αλλάξω θα κάνω ένα τελευταίο τεστ όσο αναφορά την φωτεινοτητα και χρώματα κάτω από ήλιο γιατι αρκετοί αναφέρουν οτι είναι πολύ χαμηλή μετα από αλλαγή.Η αρχική οθονη δεν θυμάμαι πώς έδειχνε σε σύγκριση με αυτή που έχω τώρα γιατι έχει περάσει ένας μήνας από τότε.Ο/H tpapo έγραψε:
Οτι ημουν ετοιμος να παρω απο alliexpress me 22usd χα χα χα ,έχω φαει απιστευτες καταστασεις με digitizer στο παρελθον ...με αποτελεσμα σχεδον να χρηστευσω ενα Tablet( Pipo) ,πραγματι κανεις οδηγος δεν ανφερει τα κουμπια ...βεβαια μιλαμε για σχεδον διπλή τιμή ! Ευχαριστώ για την ενημερωση ,είναι όπως τα περιγραφεις ...
Αλλαγή Οθόνης
-
-
Αυτός ο οδηγός φαινεται πληρεστερος πάντως ..youtube.com/watch?v=mGjaAYpQL_U
δεν ξερω μπερδευτηκα ,αν παρω αυτόν με 28usd dragon-tt.com/xx.aspx?id=6195
θα μου λειπουν μονο τα κουμπιά + καλωδιταινια στο πλαι...χμμ, ειλικρινά δεν ξερω...Red Hot Chili Peppers -
@iamosgr δεν εχω καταλάβει ακριβώς ποια η διαφορά μεταξύ
1. dragon-tt.com/xx.aspx?id=6195#
με 28Usd
2.dragon-tt.com/xx.aspx?id=6210
με 40usd
εννοείται και τα 2 ειναι original LCD PANEL + DIGITIZER + FRAME και απ΄οτι φαινεται στις
φώτος δεν βλέπω κάποια διαφοράRed Hot Chili Peppers -
Στο Specifications
Αυτή που κάνει 40$:
Quality: original screen + original front housing
Touch Screen Type: OGS Capacitive Screen
Αυτή που κάνει 28$:
Quality: original LCD screen + OEM Touch Screen + original front housing -
Φιλε @NasDriver το δικο μας μαμισιο touch είναι OGS* ? ΔΕΝ νομιζω ...άρα η λύση με τα 28usd μου φαινεται μια χαρά
Υ.Γ
*OGS ( πρακτικά One Glass Solution ~ πιο φωτεινη οθόνη )Red Hot Chili Peppers -
Δεν γνωρίζω να σου πω, οι δύο οθόνες διαφέρουν σε αυτό το σημείο μόνο, σύμφωνα με όσα γράφει η σελίδα
-
Καλημέρα. Την οθόνη την έβαλα. Ήρθε με δώρο ένα Tempered glass και ένα έξτρα "Power On /off + volume up down cable). Ολα καλά αυτή την φορά. Διάφορες που θα μπορούσα να καταλάβω εγώ( ποιότητα κατασκευής) δεν εντόπισα. Σε κλειστό χώρο η φωτεινότητα άψογη. Έξω στον ήλιο (όχι σε σκιά) πολύ χάλια. Χρώματα άψογα. Ακόμα και με την original οθόνη πάντα είχα Tempered glass και πάντα χάλια ήταν στον ήλιο. Εάν μπορεί να επιβεβαιώσει κάνεις ότι φταίει το τζάμι να αγοράσω κάποιο ποιο ποιοτικό αλλιώς μένω σε αυτό.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
με no name τζαμακι είχα κι εγώ θέμα έξω στον ήλιο.
Ο καλύτερος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να βγάλεις το τζαμακι και να βγεις στο ήλιο να δεις αν υπάρχει διαφορά. -
iamosgr εγώ παρήγγειλα αυτή με 28usd από Ali τελικά, ο dragon δεν μου δεχόταν καμμία από 3 κάρτες ...να δούμε τώρα τι θα γίνει ,κρατα ότι απέμεινε από το δικό σου μπορεί να χρειαστω κάτι
Καλή Ανάσταση σε όλους παιδιάRed Hot Chili Peppers -
Λοιπον να δωσω και γω feedback γαι τους φιλους ,αγοραστηκε 28,33Usd ηρθε σχετικα γρηγορα με HK POST σε προσεγμενη συσκευασια με δωρο μια μεμβρανη
aliexpress.com/item/LCD-screen…-2-Note2/32490226024.html
περαστηκε επιτυχως ,και πιεζοντας λιγο παραπανω οχι τιποτα σπουδαιο ομως να περασω τη μεμβρανη ...ραγισε το πανω μερος κοντα στο ακουστικο ...εμεινα αγαλμα !
Kαταλαβα οτι μαλλον κατι σημαινει αυτο to OGS ( one glass solution )που εχουν οι ακριβότερες στα 40+ usd , παρολα αυτα δουλευει ενταξει ,digitizer ok ,χρωματα ok αλλά στον ηλιο χάλια ,φορα ομως και τη μεμβρανη που κανει τα πραγματα χειροτερα..
Υ.Γ Προσοχή μεγαλη για αυτους που θα επιχειρησουν αλλαγη:
1) στην εξαγωγη του ακουστικου ( ear speaker) γιατι βαζουν κολλα( η ταινια διπλης οψης που με το καιρο ..) και συνηθως το βγαζεις σε 2 κομματια κατεστραμμενο φυσικά
2) επίσης για τον ιδιο λογο στην εξαγωγη του μοτερ δονησης ,λογω της υπερβολικης κολλας και της πολυ λεπτης καλωδιοταιναις συνδεσης ( εγω προσωπικα παροτι χρησιμοποιησηα πιστολακι ,μεγευθυντικό φακο κτλ μαλλον το κοψα..και δεν δουλευει και που να βρεις τωρα τετοιο για αλλαγη...
Οχι ευκολη διαδικασια ειδικα στα παραπανω σημεια ,θελει μεγαλη εμπειρια ,καταλληλα εργαλεια ,στους οδηγους στο διαδικτυο δεν δειχνουν ολα τα κομματια αναλυτικα οπως αυτα που ανεφερα ...Red Hot Chili Peppers -
Oυτε εγω μπορεσα να βγαλω αναιμακτα το ακουστικο απο το παλιο frame παρολου που χρησιμοποιησα χειρουργικη τεχνικη!!Εγινε ηδη παραγγελια καινουριου!!Τουλαχιστον βγηκε αλωβητο το μοτερ της δονησης με την καλωδιοταινια του!!!
Αναμενω τα υπολοιπα ανταλλακτικα για να το μονταρω!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα