Όλες οι official rom
-
-
περασα τη developer το ξεκλειδωσα και τωρα δε μπαινει η t.w.r.p!!!
-
Νομίζω το είπαν πως η twrp τελικά που έβγαλαν δεν δουλεύει.....
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο τρόπος που περιγράφεις αφορά αναβάθμιση απο Stable σε Stable ή απο Developer σε Developer. Αν η αναθάθμιση είναι απο Stable σε Developer (ή
το αντίτροφο) πρέπει να προηγηθούν "εργοστασιακές ρυθμίσεις", αλλιώς είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν τα προβλήματα...
Επίσης, μια μικρή λεπτομέρεια, δευτερεύουσας σημασίας: Επειδή ο φάκελος "downloaded_rom" δεν βρίσκεται πάντα μέσα στις συσκευές (και οι νέοι
χρήστες δεν το ξέρουν αυτό και "ψάχνονται" εάν τους τύχει), το zip της ρομ μπορεί κάλιστα και χωρίς πρόβλημα να μπει ΧΥΜΑ μέσα στη συσκευή και
όχι σε κάποιο φάκελο... (στη ρίζα της συσκευής) και μετά να ακολουθηθείκανονικά η διαδικασία του παραπάνω οδηγού.
Να σαι καλά για τις διευκρινίσεις. Για το συγκεκριμένο κινητό πάντως νομίζω ότι από τη μαμά του έχει downloaded_rom.
Από κει και πέρα η διαδικασία που αναφέρω από πάνω είναι από Stable σε Developer και όντως γίνονται wipe όλα!!!Δεν το γνώριζα, τώρα έμαθα. Τώρα βέβαια το Mi Account μου επαναφέρει τα πάντα ακριβώς όπως τα είχα σετάρει και αυτό είναι απλά τέλειο. Το έχει αναφέρει και άλλο παιδί αλλά είναι καλύτερο να το βιώνεις ο ίδιος. -
Ο/H Giorgaras23 έγραψε:
περασα τη developer το ξεκλειδωσα και τωρα δε μπαινει η t.w.r.p!!!
-
-
-
την περασα τελικα και περασα και την ελληνικη ρομ!ολα καλα,δεν ξερω τι ειχε κολλησει και δεν περναγε η twrp αρχικα!
-
Ποια twrp έβαλες τελικά;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
αυτη που εχεις στο λινκ παραπανω!
-
Αυτήν είχες δοκιμάσει και πριν που δεν έμπαινε;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
ναι αυτην!εκανα ξανα τα ιδια βηματα μετα απο 2 ωρες και την περασε κατευθειαν!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα