[Stable 7.2.X] Οι πρώτες Ελληνικές STABLE για το RedMi Note 3 PRO και το RedMi 3 θα είναι έτοιμες μέχρι αύριο.
-
-
Ο/H Chris.mui έγραψε:
Εγώ έκανα root το redmi 3 χωρίς pc. Κατέβασα ένα apk και το έτρεξα. Κατέβασα και το root checker και μου λέει ότι είναι rooted. Τον οδηγό τον βρήκα στη σελίδα How to Root Xiaomi Redmi 3 Without Pc . - Root Update. Ελπίζω να βοηθησα
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H coolgreek έγραψε:
Ο/H Chris.mui έγραψε:
Εγώ έκανα root το redmi 3 χωρίς pc. Κατέβασα ένα apk και το έτρεξα. Κατέβασα και το root checker και μου λέει ότι είναι rooted. Τον οδηγό τον βρήκα στη σελίδα How to Root Xiaomi Redmi 3 Without Pc . - Root Update. Ελπίζω να βοηθησα
Μετά από επανεκκίνηση συνεχίζει να είναι rooted.
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια μικρή ερώτηση, αν είναι rooted το κινητό χρειάζεται να ξεκλειδωσουμε bootloader για να περάσουμε μια ρομ η όχι?
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Chris.mui έγραψε:
Μια μικρή ερώτηση, αν είναι rooted το κινητό χρειάζεται να ξεκλειδωσουμε bootloader για να περάσουμε μια ρομ η όχι?
-
παιδια καλησπερα ,σκεφτομαι να το αγορασω το θεριο και με εχει μπερδεψει παρα πολυ το θεμα ειναι δεν ειναι root?να κανω να μην κανω root? τι ειναι το bootloader που μπορει και να μην μπορω να το ξεκλειδωσω?να βαλω αλλη rom?γιατι να βαλω αλλη?τι εχει αυτη που θα μου στειλουν απο το xiaomidevice.com?1000000 συγνωμη που τα γραφω ετσι,αλλα τοσο καιρο διαβαζω και οσο διαβαζω τοσο πιο πολυ μπορδευομαι.τι να κανω ρε παιδια?
-
Ο/H favas21 έγραψε:
παιδια καλησπερα ,σκεφτομαι να το αγορασω το θεριο και με εχει μπερδεψει παρα πολυ το θεμα ειναι δεν ειναι root?να κανω να μην κανω root? τι ειναι το bootloader που μπορει και να μην μπορω να το ξεκλειδωσω?να βαλω αλλη rom?γιατι να βαλω αλλη?τι εχει αυτη που θα μου στειλουν απο το xiaomidevice.com?1000000 συγνωμη που τα γραφω ετσι,αλλα τοσο καιρο διαβαζω και οσο διαβαζω τοσο πιο πολυ μπορδευομαι.τι να κανω ρε παιδια?
Το κινητό έρχεται με κλειδωμένο bootloader Που σημαίνει ότι δεν μπορείς μόνος σου να περάσεις άλλη ρομ. Αν έρθει με official rom θα έχει αρκετά κινέζικα μέσα. Μπορείς να το ρυθμίσεις στα Αγγλικά και να περάσεις μόνος σου play store google apps κλπ και να είσαι κομπλέ και να πετάξεις και όλες τις κινέζικες εφαρμογές σε ένα φάκελο και να συνεχίσεις έτσι. Αν το μαγαζί που θα στο στείλει βάλει καμιά δική του ρομ multi για να σου παρέχει και Ελληνικά 1) δεν θα είναι 100% ελληνικά 2) ίσως να έχει προβλήματα το κινητό λόγο της αστάθειας της ρομ που θα σου περάσουν.
Για το ξεκλείδωμα του bootloader κάνεις αίτηση (υπάρχει σχετικό άρθρο στο σάιτ για το πως) και αφού πάρεις την έγκριση πλέον ξεκλειδώνεις σε 10 δεύτερα και μπορείς μετά να βάλεις όποια ρομ θέλεις που κατά προτίμηση θα σου έλεγα την Ελληνική από εδώ.
Αυτά και ελπίζω αν σε κατατόπισα κάπως -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H favas21 έγραψε:
Το κινητό έρχεται με κλειδωμένο bootloader Που σημαίνει ότι δεν μπορείς μόνος σου να περάσεις άλλη ρομ. Αν έρθει με official rom θα έχει αρκετά κινέζικα μέσα. Μπορείς να το ρυθμίσεις στα Αγγλικά και να περάσεις μόνος σου play store google apps κλπ και να είσαι κομπλέ και να πετάξεις και όλες τις κινέζικες εφαρμογές σε ένα φάκελο και να συνεχίσεις έτσι. Αν το μαγαζί που θα στο στείλει βάλει καμιά δική του ρομ multi για να σου παρέχει και Ελληνικά 1) δεν θα είναι 100% ελληνικά 2) ίσως να έχει προβλήματα το κινητό λόγο της αστάθειας της ρομ που θα σου περάσουν.
Για το ξεκλείδωμα του bootloader κάνεις αίτηση (υπάρχει σχετικό άρθρο στο σάιτ για το πως) και αφού πάρεις την έγκριση πλέον ξεκλειδώνεις σε 10 δεύτερα και μπορείς μετά να βάλεις όποια ρομ θέλεις που κατά προτίμηση θα σου έλεγα την Ελληνική από εδώ.
Αυτά και ελπίζω αν σε κατατόπισα κάπως
-
εχει πολυ αναλυτικους οδηγους για καθε βημα,με λιγο διαβασμα δεν ειναι τιποτα να βαλεις αλλη ρομ!αρκει να εχεις αδεια για να ξεκλειδωσεις τον bootloader!οσον αφορα το ρουτ,αν χρησιμοποιεις εφαρμογες που το χρειαζονται(π.χ titanium backup,adfree)και αλλες,το κανεις αλλιως και ετσι να το αφησεις δεν θα εχει κανενα προβλημα!
-
Σε γενικές γραμμές δεν βλέπω το λόγο να κάνεις ροοτ το κινητό εκτός από το adware που ίσως να μην είναι και τόσο τραγικό. Τώρα μία διευκρίνηση: το ροοτ είναι άλλο από το unlock. Ελπίζω να μην τα μπερδευεις. Άλλη δουλειά κάνει το καθένα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H coolgreek έγραψε:
Ξαναλέω, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (συγνώμη αν φαίνεται επιθετικό το μήνυμα) αλλά εγώ ΔΕΝ έχω βρει κάτι για το redmi note 3 pro.
Στον οδηγό, το μόνο που θα αλλάξει είναι η ROM που θα βάλουμε μετά το ξεκλείδωμα στην συσκευή μας, αλλά τα βήματα είναι ίδια.
Το κακό είναι πως δεν μπορείτε να βάλετε ακόμη άλλη ROM, αφού δεν βρίκαμε μέχρι στιγμής συμβατό TWRP Recovery για το RedMi 3 & Redmi Note 3 PRO.
Μόλις βρούμε και αυτά που μας λείπουν, τότε θα βγάλουμε και αναλυτικό οδηγό ανά συσκευή...
Καλημέρα.
Μήπως με αυτό εδώ [cofface] TWRP 3.0 Recovery - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile θα μπορέσουμε να φλασαρουμε την ελληνική rom στο redmi 3 ;
Πέρασα χθες την developer που βγήκε για το κινητό και έχω κάνει και unlock τον bootloader.
Ευχαριστώ.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Σε γενικές γραμμές δεν βλέπω το λόγο να κάνεις ροοτ το κινητό εκτός από το adware που ίσως να μην είναι και τόσο τραγικό. Τώρα μία διευκρίνηση: το ροοτ είναι άλλο από το unlock. Ελπίζω να μην τα μπερδευεις. Άλλη δουλειά κάνει το καθένα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapata
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες