Bricked Redmi Note 2 (Νομίζω)
-
-
Είναι matched...
Λοιπόν κατέβασα τη fastboot από εδώ αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα έχω... ERROR. Έχω ξεμείνει από ιδέες. Τίποτα άλλο ρε παίδες; Να ξαναγυρίσω στην παλιά; Αλλά και πάλι γιατί δεν δέχεται τη fastboot rom; -
Ο/H Nick64 έγραψε:
Μια ερώτηση. Επειδή είδα ότι αναβαθμίστηκε το TWRP στην έκδοση 3, θα μπορέσω να κάνω restore τα data από από προηγούμενη έκδοση;
Κατα τα άλλα .... σε τι κατάσταση ειναι τώρα το RN2 σου?? -
-
Δηλαδή προσπαθείς να περάσεις πάνω από Global stable μία ελληνική ROM;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Βασικά ακολουθώ αυτόν τον οδηγό ξανά Clean Install. Δεν μπόρεσα να κάνω fastboot τη rom που δίνει καθώς βγάζει το error που ανέβασα πιο πάνω. Επομένως κατέβασα μία άλλη rom από το αγγλικό Site. Τώρα όμως που πάω μέσω updater να περάσω τη dev μου βγάζει συνέχεια σφάλμα...
-
Προσπάθησες να επαναφέρεις το nandroid που έχεις για να γυρισεις την συσκευη πίσω στην κατάσταση που ήταν πριν ξεκινήσει όλο αυτό??
-
Ναι. Αλλά και εκεί μου έβγαζε για κάποιο λόγο error. Τον έγραψα στην αρχή του post.
-
-
Ένα πάρα πολύ ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον φίλο Bodai που ασχολήθηκε με την υπόθεσή μου (ήταν λίγο ταλαιπωρία) και είμαι πλέον στην 6.3.3. Ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να θεωρηθεί ότι λύθηκε το θέμα.
-
-
Πως κάνεις επισήμανση τα ονόματα; :Ρ Ξέχασα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα