Διαφήμιση

Λανθασμένο pin. Μετά απο εγκατασταση supersu.

• Λανθασμένο pin. Μετά απο εγκατασταση supersu.

Πληκτρολογώ το πιν σωστά αλλά δεν το δέχεται οσες φορες και αν το γραψω. Σαν να μην επικοινωνει με την σιμ. Εχω την τελευταία έκδοση 6,3,3 και λειτουργουσε σωστά εως που εγκαταστησα το supersu.zip. Αν βγαλω την σιμ το τηλ λειτουργει. Απεγκατεστησα την supersu αλλα το προβλημα παραμένει. Ξαναεβαλα την ρομ με τα καθιερωμένα wipes αλλά τα ίδια.

Καμία ιδέα; Σώζεται;

Ειπα να κανω restore αλλα η γκαντεμια μου δεν εχει ορια... (ή αλλιως η βιασυνη μου και η βλακεια μου). Ειχα παρει backup με την προηγούμενη εκδοση το twrp....

Αν δεν μπορει να λυθει το προβλημα με το πιν μπορω να βαλω το παλιο twrp για να κανω restore;

Ευχαριστω εκ των προτέρων.
    • Ο/H demosp έγραψε:

Πληκτρολογώ το πιν σωστά αλλά δεν το δέχεται οσες φορες και αν το γραψω. Σαν να μην επικοινωνει με την σιμ. Εχω την τελευταία έκδοση 6,3,3 και λειτουργουσε σωστά εως που εγκαταστησα το supersu.zip. Αν βγαλω την σιμ το τηλ λειτουργει. Απεγκατεστησα την supersu αλλα το προβλημα παραμένει. Ξαναεβαλα την ρομ με τα καθιερωμένα wipes αλλά τα ίδια.

Καμία ιδέα;
      Είναι μάλλον απίθανο να σου κλείδωσε η συσκευή λόγο εγκατάστασης SU.

Με τις πολλές άκυρες προσπάθειες ίσως κλέιδωσες την SIM και τώρα να θέλει το PUK για να ξεκλειδώσει...
      Αν δεν έχεις κρατήσει το PUK από το καρτελάκι της SIM για να το ξεκλειδώσεις, τότε πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχό σου για να σου το δώσει ή να σου ξεκλειδώσει την κάρτα. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Η κάρτα σιμ δεν ξεκλειδώνεται. Πληκτρολογω σωστα το πιν. Το τηλεφωνο δεν αναγνωριζει την sim και οσες sim βαλω. Σε αλλο κινητο η σιμ μια χαρα παιζει.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην demosp ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H demosp έγραψε:

Η κάρτα σιμ δεν κλειδώνεται. Πληκτρολογω σωστα το πιν. Το τηλεφωνο δεν αναγνωριζει την sim και οσες sim βαλω.
      Μήπως εννοείς κλείδωμα συσκευής ?
      Αν σε όσες SIM Card βάζεις σου ζητάει κωδικό, τότε αυτό δεν είναι το PIN αλλά ο κωδικός για το κλείδωμα της συσκευής.
      Για να διαβάσει τις κάρτες πρέπει να ξεκλειδώσει η συσκευή σου.

Αν τον έχεις ξεχάσει, τότε από το Recovery δοκίμασε να κάνεις Wipe Cache & Dalvik Cache και Reboot.
      Aν δεν πετύχει τότε θα πρέπει να κάνεις Factory Reset (Wipe data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache) και ξανά Flash την ROM.

Όμως θα τα χάσεις όλα και θα πρέπει να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή.

Αν καταλήξεις σε Factory Reset, μην ξεχνάσεις να επιλέξεις Αγγλική γλώσσα κατά το αρχικό Setup, και στο τέλος θα γυρίσεις και πάλι στα Ελληνικά...

Καληνύχτα .... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • οχι δεν εννοω κλειδωμα συσκευής. Οταν πληκτρολογω το πιν της σιμ δεν το δεχεται. Με αφηνει να το καταχωρω επ άπειρων και δεν ανοιγει το τηλεφωνο. Καθε φορα μου βγαζει μήνυμα λανθασμενο pin. Το μοτιβο για το ξεκλειδωμα συσκευης έπεται της εισαγωγης πιν.

ΥΓ. παραπάνω ήθελα να πω οτι η καρτα σιμ δεν ξεκλειδωνεται. κατα λαθος ειπα οτι δεν κλειδωνεται...
    • Βάλε την κάρτα σου σε ένα άλλο κινητό και φύγε τον κωδικό από πάνω της και δοκίμασε μετά ξανά στο κινητό σου

Μπας και...
    • Ο/H demosp έγραψε:

οχι δεν εννοω κλειδωμα συσκευής. Οταν πληκτρολογω το πιν της σιμ δεν το δεχεται. Με αφηνει να το καταχωρω επ άπειρων και δεν ανοιγει το τηλεφωνο. Καθε φορα μου βγαζει μήνυμα λανθασμενο pin. Το μοτιβο για το ξεκλειδωμα συσκευης έπεται της εισαγωγης πιν.

ΥΓ. παραπάνω ήθελα να πω οτι η καρτα σιμ δεν ξεκλειδωνεται. κατα λαθος ειπα οτι δεν κλειδωνεται...
      μου ειχε συμβει το ιδιο ακριβως μετα απο factory reset για μεταφορα απο dev>>stable
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demosp έγραψε:

Καμία ιδέα; Σώζεται;

Ειπα να κανω restore αλλα η γκαντεμια μου δεν εχει ορια... (ή αλλιως η βιασυνη μου και η βλακεια μου). Ειχα παρει backup με την προηγούμενη εκδοση το twrp....

Αν δεν μπορει να λυθει το προβλημα με το πιν μπορω να βαλω το παλιο twrp για να κανω restore;

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Ο/H demosp έγραψε:

Η κάρτα σιμ δεν ξεκλειδώνεται. Πληκτρολογω σωστα το πιν. Το τηλεφωνο δεν αναγνωριζει την sim και οσες sim βαλω. Σε αλλο κινητο η σιμ μια χαρα παιζει.
      Τελικά μετά από ψαχούλεμα στο κινητό τυχαία βρήκα τη λύση. Αρχικά δεν κατάλαβα πως το ξεκλείδωσα και δέχτηκε το PIN αλλά εχθές είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη αλλαγή σε λειτουργία πτήσης μετά τις 12 η ώρα και αυτό προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά. Μάλλον είναι bug του συστήματος.

Ο MIUI_ART είχε δίκαιο τελικά ότι δεν σχετίζεται το supersu με το λανθασμένο Pin.

Για να αναπαράγεται και εσείς το ίδιο, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και κάντε επανεκκίνηση...
    • Ο/H demosp έγραψε:

Ο MIUI_ART είχε δίκαιο τελικά ότι δεν σχετίζεται το supersu με το λανθασμένο Pin
      Από την απάντηση σου αντιλαμβάνομαι ότι δεν είχες καταλάβει με ποιον συνομιλούσες.... τόση ώρα
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)