Διαφήμιση

xiaomi redmi note 2

• xiaomi redmi note 2

καλησπερα εχω το xiaomi redmi note 2 με την ελληνικη stable 7.1.3.0 και το twrp 2.8.7.0
      ειχα προβλημα με το wifi που εκλεινε απο μόνο του
      μπηκα στο recovery του κινητου twrp και με το advance wipe διεγραψα την ρομ του κινητου και το κινητο μετα ηταν χωρις λογισμικο
      μετα κατεβασα την ελληνικη ρομ ξανα την περασα σε φλασακι και με οtg το συνδεσα στο κινητο και μεσω του twrp εκανα εγκατασταση της ελληνικης ρομ
      η ερωτηση μου ειναι επρεπε να κανω πρωτα εγκατασταση την global και μετα την ελληνικη η δεν υπαρχει θεμα που εβαλα κατευθειαν την ελληνικη
      ρε παιδια το miui εχει πολλα bugs καμια φορα κολαει στην κληση ας πουμε και αργη να βγει λιγο γενικα στο pure android ειναι καλυτερο εχει δυνατοτητες το miui αλλα εχει χαζες bugies θα βγει καποια ποιο καινουρια εκδοση στο κοντινο μελλον και κατι τελευταιο το fastboot τι ειναι εμενα δεν μου το βγαζει το εικονιδιο που θα επρεπε μπορω να το κατεβασω απο καπου?
    • Πάμε και επειδή βαριέμαι να τα γράφω όλα από την αρχή, ότι δεν ισχύει σε εσένα, απλά το προσπερνάς.Μην δώσεις σημασία στην έκδοση του κινητού.

Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM

Να υποθέσω πως εκ παραδρομής έδωσες την σήμανση "Οδηγός" σε αυτό που πόσταρες, ναι?
      Μπορείς να το διορθώσεις, μην μπερδευτεί και κανείς φίλος.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Ο/H zisis1 έγραψε:

καλησπερα εχω το xiaomi redmi note 2 με την ελληνικη stable 7.1.3.0 και το twrp 2.8.7.0
      ειχα προβλημα με το wifi που εκλεινε απο μόνο του
      μπηκα στο recovery του κινητου twrp και με το advance wipe διεγραψα την ρομ του κινητου και το κινητο μετα ηταν χωρις λογισμικο
      μετα κατεβασα την ελληνικη ρομ ξανα την περασα σε φλασακι και με οtg το συνδεσα στο κινητο και μεσω του twrp εκανα εγκατασταση της ελληνικης ρομ
      η ερωτηση μου ειναι επρεπε να κανω πρωτα εγκατασταση την global και μετα την ελληνικη η δεν υπαρχει θεμα που εβαλα κατευθειαν την ελληνικη
      ρε παιδια το miui εχει πολλα bugs καμια φορα κολαει στην κληση ας πουμε και αργη να βγει λιγο γενικα στο pure android ειναι καλυτερο εχει δυνατοτητες το miui αλλα εχει χαζες bugies θα βγει καποια ποιο καινουρια εκδοση στο κοντινο μελλον και κατι τελευταιο το fastboot τι ειναι εμενα δεν μου το βγαζει το εικονιδιο που θα επρεπε μπορω να το κατεβασω απο καπου?
      Σε ευχαριστω φιλε για αυτο αλλα δεν ξερω πως να αλλαξω την σημανση που λες ειδα το λινκ που εστειλες προηγουμενως μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου πεις αν ο τροπος που περασα την ρομ ειναι ο σωστος αν δεν σου ειναι κοπος. ευχαριστω και παλι
    • Διαφήμιση

• Πήγαινε και δες αυτό το βίντεο. Ακολουθεις τον τριτο τρόπο όπως τον βλέπεις, αφού έχεις σβήσει έτσι κι αλλιώς τα πάντα από το κινητό σου.
      Το μόνο που διαφέρει είναι ή Ρομ που θα περάσεις που προφανώς θα ειναι πιο πρόσφατη από αυτή που δείχνει το βίντεο.
      Από κει και πέρα πιστεύω πως δε θα εχεις προβλήματα όπως λες και bugies. Σε μενα τουλάχιστον που ήρθα από το κλασσικό android ειδα αισθητή επιδοση στα πάντα. Και πιο γρήγορο και πιο απλό και κατανοητό βρίσκω το miui και δε το αλλαζω. Μήπως κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στην εγκατάσταση και σου εμφανίζει προβλήματα; Με το βίντεο αυτό και μια πρόσφατη Ρομ, ισως stable λογικά δε πρέπει να έχεις θέματα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω τίποτα αρνητικό και δεν έχω εμπειρία στο χώρο παρά μονάχα δύο μήνες που πήρα το κινητό.
      Καλή επιτυχια

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • αυτο εκανα και εγω
      σε ευχαριστω φιλε για το βιντεο ηταν αρκετα κατατοπιστικο
      μια ερωτηση ξερεις μηπως πως μπορω να μετακινησω εφαρμογες στην sd καρτα
    • Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γιατί προς το παρόν ειμαι εντάξει λόγω ότι έχω το prime με τα 32 γιγα. Κάτι είχα διαβάσει εδώ αλλά δεν θυμάμαι που.
      Παλιότερα σε μια άλλη συσκευή είχα βάλει το apps2sd. Αν το γράψεις στο play Google θα δεις διαφορές εφαρμογές. Κάτι σίγουρο και συγκεκριμενο όμως που να το έχω δουλέψει με το redmi note 2 δεν έχω να σου πω.

Sent from my SM-T235 using Tapatalk
    • Διαφήμιση