Διαφήμιση

Θα περίμενα καλύτερη συμπεριφορά, εσείς..?

• Θα περίμενα καλύτερη συμπεριφορά, εσείς..?

Καλησπέρα,
      έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν έχει νόημα η παρουσία μου σε μια κοινότητα που ΔΕΝ σέβεται τους νέους χρήστες/μέλη της

Εξηγούμαι: Από το 1-10 τι βαθμό θα βάζατε στην απάντηση: [Q] Παιδιά ψάχνω fastboot και δεν βρίσκω
      [A] Έχω εγώ, που βρίσκεσαι?

Φυσικά, κατάλαβε το φαουλ, και προσπάθησε να το μαζέψει. Επίσης φυσικά θα μείνει με την απορία αν το ευχαριστώ που εισέπραξε, ήταν πραγματικό ή ειρωνικό ;)

Λοιπόν, καταλαβαίνω πως μερικοί από τα παλιά μέλη έχουν κουραστεί να δίνουν τις ίδιες και τις ίδιες απαντήσεις, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι και το δυσθεώρητο ύψος της αναίσχυντης ειρωνείας σου, έχει διαφορά, δεν νομίζεις -ναι σε εσένα το λέω και το ξέρεις κιόλας-.
      Δυστυχώς δεν είναι και η πρώτη φορά.
      Και να σου πω και κάτι, ουδόλως με αφορά η όποια προσφορά σου στην κοινότητα αν πρέπει να τρώω στην μούρη τέτοια συμπεριφορά από μέρους σου φίλε....σε κανέναν άνθρωπο δεν αρμόζει τέτοια συμπεριφορά σαν αυτή που επέδειξες εσύ....
      Καλύτερα να το βουλώνεις.

Με προσβάλλεις, διότι αυτομάτως με ρίχνεις στο επίπεδό σου και αυτό είναι απαράδεκτο.
      Για αυτό και προσπαθώ να αποφασίσω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου άλλο...

Φιλικά,
      Παναγιώτης
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Αυτά που λες αφορούν εμένα και το παρακάτω θέμα φίλε @Opanos.

HONGMI RED RICE

Μόλις το είδα και δεν τρέχει κάτι από πλευράς μου. Μάλλον ήσουν σε κακιά στιγμή. :)
      To φάουλ που κατάλαβα ποιό είναι;
      Δεν με νοιάζει τι ήταν το ευχαριστώ. Δεν το έκανα γι΄αυτό. Απλά ρώτησε κάτι που όντως είχε δίκιο (για την έλλειψη της fastboot rom) και του απάντησα.
      Η ερώτηση μου για το πού βρίσκεται ήταν γιατί έχω την flashboot rom και θα μπορούσα να του την περάσω επιτόπου αν ήταν από Θεσσαλονίκη, μιας και το Redmi ήταν το πρώτο μου τηλέφωνο και έχω αρχείο το οποίο λόγo μεγέθους δεν ανεβαίνει εύκολα.
      Μόλις απάντησε Αθήνα, έψαξα και βρήκα από που μπορεί να κατεβάσει την ρομ και του έστειλα οδηγίες, μιας και ήμουν εν κινήσει.

Ναι δεν μπορώ να απαντάω χιλιοειπωμένες ερωτήσεις, ειδικά τώρα που δύσκολα κάθομαι σε pc και επικοινωνώ μόνο με το τηλέφωνο.
      Ναι μου αρέσει που δεν αρέσω σε όλους, άρα κάτι κάνω σωστά. :)
      Ναι είμαι λίγο ψαρωτικός λόγο πρότερου βίου (στρατιωτικός) αλλά μη φοβάσαι, γατάκι είμαι. ;)

Φιλικά
      Θανάσης.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Έχω εγώ, που βρίσκεσαι?
      Φίλε Opanos με όλο τον σεβασμό και εντελώς φιλικά.
      Θα σου πω πως η ψυχολογική κατασταση που εισαι όταν διαβαζεις ένα μήνυμα παίζει ρόλο για το πως θα το εκλάβεις.
      Ξαναπροσπάθησε να διαβασεις αυτήν την φράση που εχω παραθέσει χαμογελώντας και θα δεις ότι μονο humor θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις ακόμη και αν όπως λες δεν ήταν έτσι οι προθέσεις του GR_Macedon.
      Εξάλλου τόσο καιρό στην κοινότητα δεν έχει δείξει τέτοιο ποιόν ο GR_Macedon.
      Εγώ προσωπικά την άποψη μου την σχηματίζω από την συνολική εικόνα ενός ανθρώπου.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Το κλείνω εδώ για να μην ειπωθούν πράγματα που δύσκολα θα τα πάρω πίσω αργότερα,
      παραμένοντας στην
      τέταρτη και τρίτη γραμμή από το τέλος του post μου.

Εσείς φυσικά, μπορείτε να σχολιάζετε.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Το κλείνω εδώ για να μην ειπωθούν πράγματα που δύσκολα θα τα πάρω πίσω αργότερα,
      παραμένοντας στην
      τέταρτη και τρίτη γραμμή από το τέλος του post μου.

Εσείς φυσικά, μπορείτε να σχολιάζετε.
      Φίλε μου αν για την δική σου πραγματικότητα η απάντηση "Έχω εγώ. Που βρίσκεσαι;" θεωρείτε ως αστείο, για μένα είναι κάτι πραγματικό και σημαίνει ότι αν είσαι Θεσσαλονίκη, σε 1-2 ώρες κλείνουμε ραντεβού και έρχομαι και το φτιάχνουμε επιτόπου. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλά μέλη από τη Θεσσαλονίκη που με ξέρουν.
      Μάλλον αυτό για σένα θεωρείται αδύνατο, αλλά για μένα όχι.
      Γι αυτό πριν γράψεις έτσι και για κανένα άλλο παλαιότερο μέλος όπως λες, καλύτερα να ρωτάς κανένα άλλο μέλος. Γιατί όπως λες κι εσύ ο ίδιος: Δεν διεκδικείς το αλάθητο. Είναι καπαρωμένο από άλλους.
      Αυτά. Κι αν κατάλαβες τι λέω και μετά από έρευνα πάρεις και τις αποδείξεις σου, θέλω ένα μεγάλο συγγνώμη από σένα. ;)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • λυπαμαι για αυτη την εξέλιξη. εγω παντως καταλαβα ακριβως αυτα που ειπε o GR_Macedon και οπως τα εννοουσε. δεν διεκρινα καμια ειρωνια απο μερους του.
      οπως καταλαβατε ειμαι ασχετος και ψαχνω λυσεις. εχω διαβασει και ψαξει αρκετα θεματα στο φορουμ αλλα ειχα μπερδευει. γι αυτο ζητησα βοηθεια και αυτη που πηρα ηταν αρκετη.

τον ευχαριστω για αλλη μια φορα
    • Επηδη δεν έχω καταλάβει τιβεχει γίνει...

Ένα θα πω ο ότι ο Θανάση @GR_Macedon είναι ένας αξιόλογος και σωστός...

Προσωπικά οπότε τον χρειάστηκα ήταν εδώ και βοήθησε μ τον δικό του τρόπο...

Και τον σέβομαι σε όλες της άποψης που έχει πει...
      Δεν έχει βλάψει κανέναν ίσα ίσα όλου εδώ βοηθάνε οικειοθελώς...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Opanos, επειδή από αυτά που διάβασα δεν διέκρινα κανένα τόνο ειρωνείας η προσπαθεια εκμετάλλευσης από τον χρηστη GR_Macedon .....
      Επειδή απ ότι κατάλαβα είσαι μάλλον επηρεασμένος από κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο forum .....
      Επειδή όλοι μας έχουμε βοηθηθεί απείρως από το συγκεκριμένο forum σε διαφορα θέματα, προβλήματα, συσκευές και έχουμε πάρει λύσεις που ούτε οι επίσημες ιστοσελίδες των συσκευων μας πολλές φορες δεν μας παρέχουν .....
      Επειδή ότι κάνουν τα παιδιά εδώ μεσα το κάνουν αφιλοκερδώς και δαπανούν χρόνο από την προσωπική του ζωη, χωρίς κανένα αντίκρισμα .....
      Επειδή έχω γνωρίσει από κοντα το χρηστη GR_Macedon και μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη για το ποιος είναι, τι κάνει, πως το κάνει και γιατί το κάνει ......
      Επειδή διακρίνω και ειρωνεία και και τόνο κοροιδευτικο, και ύφος ανάγωγο και ανάρμοστο για συμμετέχοντα σε τέτοιου είδους forum, οπου η συνδρομή και συμβολη του καθενός γίνεται μονο εφόσον μπορεί και αποφασίζει να διαθέσει ο ίδιος ....
      Κάνε μας σε παρακαλώ τη χαρη και μη συμμετέχεις όπως λες στο forum αυτό. Εσύ ο ίδιος το είπες και νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Διότι " ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος ". Όντως, δεν έχει νόημα η παρουσία σου σε μια κοινότητα σαν κι αυτή .... γιατί δεν σέβεσαι τους υπολοιπους χρηστες ..... Κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε κανέναν !!!!!!!
      Το να ζητάς κάτι ευγενικά, αυτόματα " υποχρεώνει " τον άλλον να σου απαντήσει και να προσπαθήσει να σε βοηθήσει. Το να απαιτείς όμως και να κραδαίνεις το δάκτυλο γιατί κατά τη γνώμη σου σε έθιξε, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γινει, δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα. Αντίθετα σε βγάζει στον τάκο ενωπιον ολων. Ε λοιπόν τέτοιους τυπους, με συγχωρεί η χαρη σου αλλα δεν τους θέλουμε. Γιαυτο κάνε σε παρακαλώ πράξη αυτό για το οποιο μας απειλείς, και "άδειασε μας " τη γωνια. Όταν και αν κάποτε μάθεις τρόπους, τότε μπορεί, λεμε μπορεί και να το συζητήσουμε.
      Ένας ακόμη αγανακτισμένος χρηστης από συμπεριφορές σαν και τη δικια σου !!!!!
      Καθόλου φιλικός
      Κώστας X(
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • πιστευω οτι αυτο το τοπικ θα ηταν καλο να διαγραφει απο τον admin διοτι αποτελει μια μαυρη σελιδα στο forum ανεξαρτητως του ποιος εχει δικαιο ή αδικο.
      Αν πιστευετε το ιδιο παρακαλω επιβεβαιωστε απο κατω ΟΙ 2 ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφωνω. Γιατί να διαγραφει ? Δεν έχουμε δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε το δίκιο ? Μπορεί ο καθένας να αρχίσει να συκοφαντεί και να διαβάλλει και να κουνάει και το δάκτυλο σε όλους τους άλλους χωρίς αντίλογο ? ΟΧΙ. Να μείνει. Για να καταλάβει ο καθένας μας εδώ μεσα πως μονο όταν κάτι έχει υπόσταση και διαθέτει στοιχεια μπορεί να γραφει για κάποιον άλλο.
      Είπαμε, αλληλοσεβασμός. Σεβόμαστε για να μας σέβονται !!!!
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    • Ρε παιδιά ήρεμα.. Εγώ θα συμβουλευα τους νέους στο forum να δείχνουν λίγη περισσότερη υπομονή και κατανόηση προς τα παιδιά που βοηθούν!!
      Ή κοινότητα έχει επίπεδο και είμαι πολύ ευτυχής που είμαι.κι εγώ μέλος..και το χιούμορ χρειάζεται και ο αυτό σαρκασμός..προτείνω λοιπόν να σβηστεί όλο αυτό το νήμα και να πάμε παρακατω αγαπημένοι και αλληλεγγυοι!!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Το κακό είναι πως δεν διαμαρτυρήθηκε κάποιος νέος χρηστης, αλλα κάποιος άλλος "παλιος", που σε τελική ανάλυση δεν ήταν καν ανάμεσα σαυτους που συμμετειχαν στη συζήτηση .....
      Κώστας