Διαφήμιση

Θα περίμενα καλύτερη συμπεριφορά, εσείς..?

• Εντάξει Κώστα..απλά εγώ το ειπα κατευναστικά. Δε γνωρίζω πολλούς αλλά οφείλω να πω ότι πάντα εδώ βρήκα ευγενείς και.πρόθυμους φίλους και γι αυτό ίσως με ξενιζουν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις!! Όλα καλά λοιπόν!!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H pechr έγραψε:

πιστευω οτι αυτο το τοπικ θα ηταν καλο να διαγραφει απο τον admin διοτι αποτελει μια μαυρη σελιδα στο forum ανεξαρτητως του ποιος εχει δικαιο ή αδικο.
      Αν πιστευετε το ιδιο παρακαλω επιβεβαιωστε απο κατω οι 2 βασικοι συμμετεχοντες
      Γιατί να διαγραφεί? Μεγάλα παιδιά είμαστε. Έγινε κάτι, το λύσανε, και όλα καλά. ο καθένας έχει την άποψη του. Ο μακεδόνας μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω οτι είναι ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΟΣ σε αυτό το σαιτ.
    • Ο/H Kserw έγραψε:

Γιατί να διαγραφεί? Μεγάλα παιδιά είμαστε. Έγινε κάτι, το λύσανε, και όλα καλά. ο καθένας έχει την άποψη του. Ο μακεδόνας μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω οτι είναι ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΟΣ σε αυτό το σαιτ.
      2 βασικοι συμμετεχοντες
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ρε παιδιά για όνομα του Θεού. Να βοηθήσει προσπάθησε ο άνθρωπος θα βρει και τον μπελά του ? Ευτυχώς έχουμε στην παρέα μας, άτομα σαν τον GR_Macedon, που όσες φόρες χρειάστηκε τον βρήκα πρόθυμο να βοηθήσει. Για να μην αναφέρω το τρέξιμο που ρίχνει κάθε φορά, για να οργανώσει τις συναντήσεις μας εδώ στην Θεσσαλονίκη, με τον καλύτερο δυνατόν, τρόπο και ανέξοδα για εμάς. Χάρη σε αυτόν μαζευόμαστε, είναι καθαρά δική του πρωτοβουλία , για όσους δεν το ξέρετε. Είμαι μέλος σε αρκετά club, (αυτοκίνητων, μηχανών, κλπ), τέτοια "ανιδιοτελής παροχή", δεν την έχω ξανά συναντήσει και δεν αναφέρομαι μόνο στον Θανάση άλλα σε όλους ΜΑΣ.
    • Θα επαναλάβω κάτι που είπα και σε PM....

Είναι μερικές φορές που ακόμη και σε μία οικογένεια (Μάνα - Πατέρας - Αδέρφια) υπάρχουν προστριβές χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
      Οι παρεξηγήσεις καμμιά φορά είναι καθημερινό φαινόμενο.

Εκείνο που θέλω να πω είναι πως κακώς ξεκίνησε και μεγάλωσε ένα θέμα που ουσιαστικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      Κακώς ξεκίνησε και καλώς θα τελειώσει από όλους μας, αρκεί να βάλουμε μία τελεία και παύλα...

Η προσφορά του Θανάση και όλων των μελών της διαχείρησης είναι μοναδική.
      Και χωρίς υπερβολή έχουν σπαταλήσει άπειρο προσωπικό χρόνο να βοηθάνε πολλά από τα μέλη που έχουν πρόβλημα με τις συσκευές τους.
      Teamviewer - Skype - cChat κτλ κτλ.

Καθημερινά λαμβάνω δεκάδες mail και PM από μέλη, που 1 λεπτό μετά την εγγραφή τους, αντί να διαβάσουν οδηγούς - να κάνουν ένα Search για το πρόβλημα που έχουν, βομβαρδίσουν εμένα και τα μέλη της ομάδας διαχείρησης με PM - mails, περιμένοντας άμμεσα - εδώ και τώρα προσωπικό Service....
      Παρ'όλα αυτά όμως καταλαβαίνω την ανθρώπινη αδυναμία, και τον πανικό που πιάνει μερικούς νέους χρήστες που δεν έχουν την εμπειρία να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα που έχουν με την συσκευή τους.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά είναι κουραστικά να γίνονται κάθε τόσο σε 24ωρη βάση, ενώ υπάρχουν όλα διαθέσιμα, αρκεί να ψάξει κάποιος.
      Όμως πιστέψτε με κανείς , ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ μέχρι τώρα, σε αυτή την κοινότητα δεν έχει το δικαίωμα να μειώσει κάποιον και ούτε έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα.
      Λάθη σίγουρα κάνουμε όλοι μας.... αρκεί μετά να τα αναγνωρίζουμε - και να ζητάμε συγνώμη αν άθελά μας και πάνω σε μία άτυχη στιγμή θίξαμε κάποιον.
      Τι πιο όμορφο και ανθρώπινο από το παραπάνω ?
      Και πιστεύω πως ο Panos έχει υποχρέωση να το κάνει, και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει.

Επαναλαμβάνω ....
      Δεν υπάρχουν προσωπικές εμπάθειες μεταξύ μας....
      Όλοι το χόμπυ μας κάνουμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, και αν καμμία φορά υπάρχουν και παρεξηγήσεις, αυτό είναι φυσιολογικό και πάντα το ξεπερνάμε.

Σε μία οικογένεια πάντα θα υπάρχουν οι προστριβές αλλά στο τέλος πάλι μία οικογένεια θα είμαστε και το ξεπερνάμε.

Πάμε παρακάτω ?
      Ας κάνουμε ένα Wipe Cache & Dalvik Cache & Reboot στις σχέσεις μας, και είμαι σίγουρος πως στο Antutu της ζωής θα βγάλουμε καλύτερο Score ... :lol: :thumbsup:

Ας τελειώσουμε εδώ, και ας πάμε παρακάτω...... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ας κάνουμε ένα Wipe Cache & Dalvik Cache & Reboot στις σχέσεις μας, και είμαι σίγουρος πως στο Antutu της ζωής θα βγάλουμε καλύτερο Score ... :lol: :thumbsup:

:) Έγραψες πάλι. Πολύ καλό :)
      Με την ευκαιρία πάντως να πω ότι περα απο τον GR Macedon επίσης με έχουν βοηθήσει διάφορες απαντήσεις που έχει δώσει ο Opanos. Δραστήριο μέλος με αρκετές γνώσεις και επιθυμία να βοηθήσει όπου χρειάζεται.
      Και στους δυο σας προσωπικά χρωστώ πολλά και γι αυτο ας κάνουμε αυτό το wipe που είπε ο διαχειριστής και όλα καλά. Παντού συμβαίνουν αυτά και όλοι μας σίγουρα κάποια στιγμή έχουμε παρεξηγήσει καταστάσεις. Είναι ανθρώπινο και δε μπορούμε να το αποφύγουμε, αρκεί μετά να αναγνωρίζουμε την αδυναμία μας και να προχωράμε.
      Η δουλειά που γίνεται στο αυτή την κοινότητα είναι ίσως και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον και όλοι χρειάζονται. Ο καθένας με την παρουσία του όλο και κάτι προσφέρει. Πολλές πολλές ευχαριστίες σε ολους

Sent from my SM-T235 using Tapatalk
    • Εγώ θεωρώ πως σε μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία το θέμα λύνεται μεταξύ των 2

Δεν έπρεπε να εμπλακεί κανείς άλλος. Αυτή είναι η άποψη μου και ως mixaliscy και ως επαγγελματίας στο χώρο.
    • Διαφήμιση
    • Σωστά, ρε παιδιά ήταν μια παρεξήγηση και τίποτα άλλο. Ξεκαθαρίστηκε και πάμε παρακάτω. Και ο Πάνος και ο Θανάσης μου είναι πολύ συμπαθείς,ανεξάρτητα όμως από αυτό, κάτι που θα λυνόταν με δύο φράσεις μεταξύ τους και θα τελείωνε εκεί, τώρα έχει λάβει τέτοια έκταση. Τέλος καλό όλα καλά, υπάρχει καμία αμφιβολία γιαυτό; και απευθύνομαι σε εσένα Πάνο, διότι ο Θανάσης ξεκαθάρισε την θέση του.
    • Πολλές φορές δεν "κάθεται καλα" η stable της ζωής και χρειάζεται DEV! Συνεχής αναβάθμιση...με αγάπη!!!
      GameHorizon για αυτούς που δεν θα κάνουν search ποτέ(ευχαριστώ τον Dimitrio dagalidi@&παλι@ για τον χρόνο που διάθεσε)
      Καλό καλοκαίρι να'χουμε!!!

♒♒Mi4c♒♒
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Σωστά, ρε παιδιά ήταν μια παρεξήγηση και τίποτα άλλο. Ξεκαθαρίστηκε και πάμε παρακάτω. Και ο Πάνος και ο Θανάσης μου είναι πολύ συμπαθείς,ανεξάρτητα όμως από αυτό, κάτι που θα λυνόταν με δύο φράσεις μεταξύ τους και θα τελείωνε εκεί, τώρα έχει λάβει τέτοια έκταση. Τέλος καλό όλα καλά, υπάρχει καμία αμφιβολία γιαυτό; και απευθύνομαι σε εσένα Πάνο, διότι ο Θανάσης ξεκαθάρισε την θέση του.
      Η παρεξήγηση δεν ξεκαθαρίστηκε και το "τέλος καλό όλα καλά", θα έρθει όταν αυτός που ξεκίνησε όλο αυτό το μπάχαλο παραδεχτεί το λάθος του.
      Παρόλο που και το μέλος για το οποίο αναφέρθηκε ο εν λόγο δημιουργός του μπάχαλου απάντησε ότι δεν εξέλαβε τίποτα από τα λεγόμενα μου ως "αναίσχυντη ειρωνεία", δεν είδα ακόμα να έρχαιτε ο σοβαρός υπερασπιστής να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, όπως δημόσια εξφενδόνησε τις κατηγορίες του και ούτε βλέπω να γίνει ποτέ.

Γιατί τα παρακάτω είναι πολύ βαριά λόγια για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι με χαμόγελα και αγκαλίτσες
      "Λοιπόν, καταλαβαίνω πως μερικοί από τα παλιά μέλη έχουν κουραστεί να δίνουν τις ίδιες και τις ίδιες απαντήσεις, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι και το δυσθεώρητο ύψος της αναίσχυντης ειρωνείας σου, έχει διαφορά, δεν νομίζεις -ναι σε εσένα το λέω και το ξέρεις κιόλας-.
      Δυστυχώς δεν είναι και η πρώτη φορά.
      Και να σου πω και κάτι, ουδόλως με αφορά η όποια προσφορά σου στην κοινότητα αν πρέπει να τρώω στην μούρη τέτοια συμπεριφορά από μέρους σου φίλε....σε κανέναν άνθρωπο δεν αρμόζει τέτοια συμπεριφορά σαν αυτή που επέδειξες εσύ....
      Καλύτερα να το βουλώνεις.

Με προσβάλλεις, διότι αυτομάτως με ρίχνεις στο επίπεδό σου και αυτό είναι απαράδεκτο.
      Για αυτό και προσπαθώ να αποφασίσω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου άλλο...
      "

Το όλο νήμα παρακαλώ να μην κλειδώσει, ούτε να αποσυρθεί από το φόρουμ και αν ποτέ υπάρξει η αποκατάσταση από τον δημιουργό του , να παραμείνει με ετικέτα "Οδηγός".
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Καποιος σοφός είπε κάποτε πως για να γίνει ένας καβγάς χρειάζονται δύο